Foto bij 026

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • zoekwoord

    ik wil ook een stukje taartxD

    1 decennium geleden
  • XMusicBeatsX

    Als jij 100 abo's hebt, moet je taart kopen en op je gezicht smeren en hier op Q zetten

    JAAAAAA

    WEL DOEN HE

    1 decennium geleden
  • Jarnsida

    TAART! TAART! Muwhahaha wat zal Louis jaloers zijn op Michael.

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Miesmuizer

    p.s neem oreotaart, en ga hem zingend in de keuken maken en ga het hele huis wakker maken. en dan zeggen met een big smile:''hier is de oreotaart omdat iedereen zo lief is om me 100 kudo's te geven'' zij''-.- ok.. lekker hahaha en dan nodig je de buurman uit en dan is het een groot feest.
    4ok ik ben hyper en als ik hyper ben ga ik random dingen reageren... zoals:koetjesrepen zijn lekker of het is nu 0:14 jij:''ooh stout meisje zo lang opblijven mag dat wel van je mamie
    oksok ik ga stoppen met randommen want iedereen word bang voor me, oke nog eentje dan: nutella is lekker.
    pzzz snel verder
    ik heb vandaag THE PRINCESS DIARYS 2 GEKEKEN PAMPAMPAMPAAM
    ja dit word een lange reactie iknow maar ik schrijf alles op wat me te binnen schiet, Lust or Love is een leuke story ik wil hem nog lezen maar dan word het heeel laat en het is al lang bedtijd voor kleine meisjes.
    mijn water is omgevallen en nu zijn de complete kronieken van narnia nat... en dat is zielig, en hier woont geen verwend hondje. doeii i ik hoop dat je mijn reactie leuk vond want hij duurde wel 6 minuten. ik ga trouwens mijn naam veranderen in randomness, nee zo heet al iemand maar doeiiiiiiiiiii

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen