'Ze.. ze kan dus niks voor ons doen, wat is dit voor iets?' zeg ik kwaad, meer tegen mezelf dan tegen Louis. 'Haz, alles komt goed' zegt Louis en hij komt dichterbij me staan. Wat doet die jongen toch met me altijd als hij bij me is lijkt het alsof ik de liefde van mijn leven tegemoed kom. Langzaam streelt hij langs mijn wang waardoor ik begin te blozen. Ik ga zelf ook dichterbij hem staan voordat ik op de grond ga zitten en Louis komt naast me zitten. 'Gaat het Haz?' vraagt hij weer en hij maakt langzaam rondjes met zijn vingers op mijn rug. 'Het is gewoon, er.. er is iets wat ik kwijt wil maar niet durf...' fluister ik. 'Ik wil ook iets kwijt, eigenlijk twee dingen, maar ik durf het ook niet. Laten we het allebei zeggen, ik ga wel eerst als je wilt?' zegt Louis voorzichtig. Ik knik, ik heb liever dat hij eerst gaat. 'Oke, dus eh... Weet je onze ontmoetin nog in de x-Factor wc's?' begint Louis, ik knik hoe kan ik dat nou vergeten? 'Ik uhm vond je toen nogal uhm.. aantrekkelijk en dat is niet echt veranderd' bloost Louis. Ik leg mijn arm rond Louis heen. 'Dat is precies wat ik had, ik heb je al die tijd al een soort van leuk gevonden maar ik wou het niet toegeven, ik dacht dat je niet hetzelfde voelde...' zeg ik zachtjes en ik leg mijn hoofd op Louis schouder. 'Oh en het tweede is dat, ik helemaal niet van Eleanor houd, het was allemaal door Management' zegt Louis er nog achteraan. 'Dat had ik zelf wel gemerkt gek' zeg ik speels tegen Louis. 'Maar dus, hoe gaan we nou Larry echt maken?' vraagt Louis aan me. Daar had ik nog niet aan gedacht, het zou wel moeten ik wil geen fans voorliegen, wat ik eigenlijk al 3 jaar lang doe. 'Misschien een hint tweet?'stel ik voor. Louis knikt en ik pak mijn telefoon uit mijn zak. Ik maak een foto van hoe ik en Louis nu zitten met de tweet er aan vast: 'Stuck in the elevator with my love, gonna have some fun if you know what I mean' ik giechel, een beetje sexueel maarja. 'Echt?' vraagt Louis, bijna serieus. 'Uh... I guess' zeg ik twijfelend. Ik hoor Louis weer giechelen. 'Sukkel, kan je niks beters verzinnen?' zeg ik en ik sta op en geef hem een speelse duw in zijn zij. Louis staat op en loopt naar me toe. 'Misschien dit' zegt Louis en hij zet zijn lippen in mijn nek. 'Beter' zeg ik. Louis haalt zijn lippen weer langzaam weg en kijkt me aan. Zonder na te denken zoen ik Louis terwijl hij me terug zoent, man wat een goed gevoel. Na een tijdje stop ik heigend de kus ik pak Louis' telefoon uit zijn zak, wat moeilijk ging door zijn skinny jeans maar toch lukt het en ik kijk of mensen al hebben beantwoord. 162 hebben het al beantwoord ik lees er een stuk of 15 waaronder:

CAN'T HANDEL MY LARRY FEELS hahsgjsdgds
Sounds kinda sexual, don't you think?

Bij elke grappige tweet giechel ik weer, waarna Louis me raar aankijkt.
Mijn gegiechel verdwijnt na deze tweet:

Oh, come on, they are just friends Larry is bullshit we all know that, atleast al the NORMAL directioners

Ik lees de tweet over en over, waarom zou iemand dat schrijven?
Ik log uit van Louis twitter en ga op de mijne ik loop wat dichter naar Louis toe.
'Wat doe je Haz?' vraagt Louis met een waterig lachje.
'Ga nou maar met me mee' zeg ik en ik open mijn twitter zodat ik kan tweeten.
Ik druk een kusje op Louis wang en maak een foto met de volgende tekst eronder:

@Louis_Tomlinson Love You babe, I wish I could stay with you in this elevator forever!

Vlug laat ik de tekst zien aan Louis en hij knikt, ik druk op tweet en doe Louis' telefoon weer in zijn zak.


Na ruim een half uur zitten Louis en ik nog steeds in de lift, elkaar kusjes te geven en aan het kijken naar tweets van de fans. Ondertussen heb ik al een tweet geplaatst waar Louis en ik elkaar zoenen, op de mond. Als dat niet duidelijk genoeg is. Voor de Larry shippers wel, maar sommige denken dat het nep is of een grap, waarom zou ik een grap zoen op twitter zetten? Opeens schiet het me te binnen ik maak wel een filmpje op Instagram. 'Lou? Zullen we een Larry filmpje maken? Op Instagram?' vraag ik voorzichtig. 'Ja, goed idee op jouw account jij hebt meer volgers' zegt Louis, ik glimlach, hij heeft gelijk ook. Ik vis mijn telefoon uit mijn zak en tik mijn username en password in. Ik hou het knopje van de camera vast en geef Louis kusjes over zijn gezicht op de camera, Louis glimlacht en fluisterd wat zodat mijn volgers het kunnen zien. Nadat we het filmpje hebben gekeken hebben we een tijdje gelachen en elkaar na gedaan. Na 2 minuten hadden we meer dan 5000 likes en 2100 comments ik bekijk wat leuke comments, van Larry enzo.

Larry, so cute are you still stuck in the elevator? Lawls
I love Larry you are so in love

Ik reageer tegen een post 'You are so in love' ik reageer heel casual, 'I know, I love my boobear' en zet Louis' instagram erbij. 'Dat is geregeld' zeg ik glimlachend en precies op dat moment komt er een barrage van fans de lift binnen. 'Is Larry echt?!?' vraagt een blonde meid van 16/17 lijkt me. 'Bewijst dit genoeg?' vraag ik en ik zoen Louis terwijl mijn handen op zijn heupen rusten. 'Larry is echt, ik wist het jullie zijn zo schattig samen!' zegt ze als de kus is afgelopen. 'I love you Boo' fluister ik hees in zijn oor en we lopen tussen de barrage van de mensen heen naar de ontbijt tafel, waar Liam, Niall en Zayn ons aankijken. 'Wat is dit?' sist Liam en hij laat het filmpje zien waar ik Louis op zijn gezicht kus. 'Dat is Larry, we zijn een stel' zeg ik. 'Ik wist het!' roept Niall, 'Jullie zijn zo schattig' zegt hij erachter aan. 'Ik vind het zeker niet zo schattig' zegt Liam nijdig. 'ALS MODEST DIT ZIET, ZEG BYE BYE TEGEN DE FAME, DE FANS ALLES, JE DROOM GEWOON ALLES!' schreeuwt hij uit. Ik en Louis staan er maar sullig bij. Na een tijdje van stilte en een boze Liam neem ik Louis in mijn armen en loop op de trap met het op de trap naar onze kamer, ik word gek van Liam.



Wat vind je?

Reageer (1)

  • louisandharry

    Geweldig , ik wil dat je snel verder gaat want ik hou van Liam's vaderlijke kant!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen