Heeeeeeeeeeeeeeeeeey:D
Ik heb een nieuwe SA geschreven..
hoop dat jullie um wat vinden:)
Xx.

Midden op de koude vloer van een lege kamer, dat is waar jij je op dit moment bevind. In de kleermakerzit zit je daar. Je gedachtes worden af en toe verstoord door een vogel die fluit of een auto die door de straat rijd. Iedereen die je eerst vertrouwde heeft je laten vallen.

Wir schließen uns ein..

Je zit hier nu een weerk. Letterlijk alles doet zeer. Je maag en je tong, omdat je al een weerk niet gegeten en gedronken hebt. Je benen en kont doen zeer, samen met je rug en je armen, omdat je al een week stil zit. Je hart is gebroken en je hoofd slaat op hol!

Bis die Zeit uns vergisst..

Je leven is niks meer waard, dat denk jij tenminste. Om overeind te blijven heb jij je hele leven aan elkaar gelogen. Nu ben je er klaar mee en zie je de mensen die echt om je geven niet meer. Alles is een groot zwart gat volgens jou!

Der Blick zurück ist schwarz,
Und vor uns liegt die Nacht,
Es gibt kein Zurück,
Zum Glück, zum Glück,
Kein Zurück, kein Zurück..


Je bent opgestaan en met je verkrampte spieren naar het raam gelopen. Je opend hem en de koude wind slaat in je gezicht. Een gelukkig gevoel stroomt door je lijf, straks zul je het nooit meer koud hebben! Je kruipt je raam uit en gaat op de dakgoot zitten. "I love you!", fluister je over de persoon waar je als enige nog van houd! Degene die bij je is gebleven tot de laatste dag voor je jezelf opsloot.

Geh!
Lass uns hinter dir und mir,
Versuch nicht zu verstehen,
warum es nicht meer geht,
Geh!


Je bent inmiddels op de dakgoot gaan staan. Je ziet autos onder je op de weg rijden. Het lijken net miertjes vanaf deze hoogte. Je grinnikt even door je tranen heen maar word weer gebroken door een steek in je hart. Je draait je om.

..eyes closed, and fall..

Daar ga je.. je voeld de dakgoot die zich los maakt van jou voeten. Het volgende moment is alles weg, met jou!

Nu is het afgelopen.. nu ben je weg!
Wat jij niet weet is dat iedereen om je huilt en je zal missen als een gat in het hart!
Ze houden van je.. maar je bent weg..


Gone with the wind.. forever!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen