Foto bij Page 19

Ik zie hoe Zayn tegen de muur gesmeten wordt. Waar is Harry mee bezig?! Kreunend probeert Zayn zichzelf op de hijsen maar Harry duwt hem ruw naar beneden.
'Zeg!' zegt hij woest. Zayn kijkt hem bang terwijl hij niks zegt.
'Zeg!!' schreeuwt Harry. Terwijl Zayn omhoog probeert te komen, schopt Harry hem bij zijn maag.
'Één kans.' zegt hij. Zayn hoest het uit. Maar Harry schopt hem weer, bij zijn borstkas. Ik weet zeker dat Zayn blauwe plekken krijgt. Met moeite klimt Zayn bang omhoog. Harry pakt hem bij zijn kraag en tilt hem omhoog waarbij hij staat te trappelen.
'Wat heb jij met Seher gedaan?!' sist hij.
'Ik heb niks gedaan.' zegt Zayn bang. Tuurlijk tuurlijk.
'Wat?!' spugt Harry letterlijk in zijn gezicht. Ik zie Zayn mijn kant angstig op kijken. In een paar seconde heb ik medeleiden met hem. Oke, Harry gaat wel wat te ver.
'Echt niks.' zegt Zayn zacht. Harry balt zijn vuis en slaat hem recht in zijn kaak waarbij Zayn met zijn hoofd tegen de muur knalt. Een kreun van pijn én van angst verlaat zijn mond. Harry's rechterhand gaat naar Zayn's keel en pakt die vast.
'Zeg of ik knijp harder.' sist hij. Zayn's gezicht vertrekt. Allerlei piepjes komen uit zijn mond.
Ik sta snel op.
'Harry stop!' roept ik boos maar ook lichtelijk bang dat hij mij wat aan gaat doen. Hij kijkt me aan maar blijft Zayn nog steeds vastpakken. Woede straalt uit zijn ogen. Hij neemt het te erg serieus! Hij richt zich weer op Zayn en geeft hem een harde klap op zijn wang. Een straal bloed glijdt uit zijn lip en ook stiekem een traan uit zijn oog.
'Oh meneertje ik-ben-zielig gaat nu ook zitten huilen?!' Harry geeft een knieetje in zijn maag waardoor Zayn vanzelf van de pijn bukt en Harry Zayn "per ongeluk" los laat.
'Denk niet dat je zo snel van me af bent.' sist hij woedend. Weer pakt Harry Zayn bij zijn keel.
Hij slaat hem in zijn gezicht waardoor ook nog zijn neus begint te bloeden. Ik pak Harry's arm en trek eraan, maar die zijn te sterk.
'Nee schat, hij heeft je pijn geleid. Nu gaat hij pijn leiden.' weer komt er een slag in Zayn's kaak. Zayn begint paars te worden. Hij probeert alles om zich los te krijgen maar het lukt niet. Ook ik trek aan Harry, maar alles wat ik doe is tevergeefs.
'Zeg het!!' roept Harry woest. Ik zie zijn handen roder worden; hij knijpt harder. Nu pas krijgt Zayn geen adem meer. Hij trekt aan Harry's handen maar Harry laat niks los.
'HARRY!' gil ik. Verschrikt kijkt hij op. Snel trap ik hem bij zijn armen waarbij hij Zayn loslaat. Zayn valt met een klap op de grond. Ik kniel bij hem neer. Ik voel Harry's ogen in mijn rug prikken, maar al snel hoor ik de deur hard dicht slaan. Hoe kon Harry dit doen? Hoe?
'G-gaat het?' vraag ik bibberend. Zijn handen gaan naar zijn keel.
'Iikk... Ik.. Krr.. Ijggg.. Ge-een.. Luuucht.' hakkelt hij. Geen lucht? Zit ik hier met een half dode? Ik kan de ouders erbij halen maar als hun er dan zijn is Zayn vast al dood.
Het is allemaal verdomme mijn schuld! Harry begon door mij, en toem heb ik als een maloot daar zitten kijken!
Wat moet ik nu doen..??



Wat meer drama? Sorry als dit wat korter is, maar je snapt de bedoeling?
Nog wat te vertellen, behalve dat vakantie voorbij is? ):

Reageer (3)

  • cloudxhoran

    Omggg hoe spannend allemaal echt heftigg
    x

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    OMG.

    Heftig.
    snel verder...xx

    1 decennium geleden
  • LynnieTomlinson

    OMG! zeker drama!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen