Foto bij Fancy ~ Harry Styles

Niet aangevraagde One Shot, hope u guys like it..

Ik zat in de auto aan de overkant van de straat te wachten op mijn zusje en haar vriendinnen, ze hadden vernomen dat One Direction hier zouden zijn en dat ze tijd hadden om even met fans te praten. Ik was de pineut en moest ze er heen rijden, ze hadden me met z’n drieen staan smeken.
Ik was al 2 keer mee geweest naar hun concert omdat mijn zusje niet alleen wilde en nu mocht ik weer opdraven om ze hier af te zetten.
Verveeld keek ik uit mijn open raampje richting de horde meiden die stonden te dringen om de aandacht van de jongens te krijgen. Even ving ik een glimp op van de donkere krullen van Harry, ik moest toegeven dat hij toch best wel aantrekkelijk jongen was. Tijdens het concert had ik een paar keer contact gehad en had ik gemerkt dat meneer een zeer goede flirter was net als ik.
Het duurde me nu wel heel lang dus ik riep even uit het raam richting de meiden of ze wilden opschieten, ik riep wel heel hard want een hoop mensen keken om waaronder Liam, Niall en Harry, ik zwaaide voor de grap en maakte naar Bernadette mijn zusje het gebaar dat ze op moest schieten.
Ik keek nog even naar de jongens en zag Harry nog mijn kant op kijken en zijn ogen toeknijpen, ik wend mijn blik af en rommel wat aan de radio om het op een leuke zender te zetten.
Dan gaat de bijrijdersdeur open, “Finally” zucht ik en kijk op, dan krijg ik een hartverzakking, dat was niet Bernadette. “What the hell?” floept er uit mijn mond, “Hello to you too” zegt hij met een hese stem. “What are you doing?” vraag ik met gefronsde wenkbrauwen, “I saw you over here and recognized you so came by to say hi” zegt hij lachend. Ik trek mijn wenkbrauwen op “recognized me?”, “yeah I saw you at one of our concerts” zegt hij verbaasd dat ik het niet weet. Ik grinnik “good memory!”, “a face like yours is hard to forget” zegt hij flirterig. “Wow that’s cheesy” lach ik en hij kijkt me zielig aan “I mean it, I hoped I would meet you sometime”. Ik wist even niet wat ik moest zeggen en keek even richting de andere jongens aan de overkant. Ik hoorde een paar roepen waar Harry was en keek weer opzij, hij zat met nog steeds grijnzend aan te kijken “Let’s go somewhere” zegt hij ineens, ik kijk hem vragend aan, “where is somewhere?”, “One of my favorite places” zegt hij nu serieus, “I’ll guide you”. Ik denk ach wat maakt het ook uit en start de auto, Bernadette wachtte maar even, dat deed ik namelijk al de hele dag.

Ik parkeerde de auto precies waar Harry zei, hij keek eerste even om zich heen en besloot toen dat de kust veilig was, We stapten uit de auto en hij pakte mijn hand vast om me mee te trekken richting de rand van een bos. We volgden een kronkelend paadje en moesten af en toe bukken voor een paar takken. Plots doemde een klein open plekje voor ons op en Harry bleef aan de rand stilstaan, het enige wat we hoorden waren fluitende vogeltjes en het klateren van een riviertje. Het open veldje was versierd met paarse pinksterbloemen en de zon kwam door de opening in de bomen heen.
Hij trok me mee naar het midden van het grasveld en plofte neer, ik ging naast hem zitten en genoot van de rust die hier heerste.
“Do you likei t?” vroeg Harry na een paar minuten, ik knikte stil en keek hem glimlachend aan, “It’s beautiful” hij knikte instemmend, “If I want some time for myself, this is the place I go to”. Ik begreep helemaal wat hij bedoelde en vooral met zijn leven waren dit soort plekjes toch fijn om te hebben.
We praatten over onszelf en ik ontdekte dat hij best volwassen was voor zijn leeftijd, ik met mijn 24 jaar zat ongeveer op hetzelfde level.
Hij stelde voor om elkaar 10 vragen te stellen, wat mij een goed idee leek, “I’ll start!” lachte ik, “if a girl takes a tattoo, what place on the body would you prefer”, hij keek me moeilijk aan “uhmmm, I think the ankle” ik knik, “your turn”. Even denkt hij na “Which one of our band do you think is the prettiest” ik lach, “prettiest or who would I be likely to fancy?” vraag ik, “Isn’t that the same?” vraagt Harry met een opgetrokken wenkbrauw”, “No very different!” zeg ik verontwaardigd, “well, give me both” zegt hij lachend. “Oke, Liam is the prettiest and I think I would fancy Louis” zeg ik met een grote grijns, dat was natuurlijk niet waar, want ik zou sowieso voor Harry gaan al vond ik Liam wel de knapste. “Serious?” vraagt Harry teleurgesteld, ik houd nog even een serieus gezicht en knik, zijn gezicht spreekt boekdelen en ik kan mijn lachen niet langer inhouden. Schaterend laat ik me vallen in het gras “your face” hik ik. Hij kijkt me gek aan, “you were kidding?”, “yehess” lach ik. “Who would you fancy?” vraagt hij opnieuw en kijkt me zogenaamd boos aan, “who do you think?” antwoord ik grijnzend. Voor ik het weet zit hij bovenop me en begint me te kietelen, ik kronkel alle kanten op en roep dat hij moet stoppen. “Say it!” zegt hij lachend, “No way!” hijg ik en hij gaat weer door met kietelen. Op een gegeven moment houd ik het niet meer uit, “You!” roep ik, hij houd even op “are you saying this because of the tickeling or because it’s true?” vraagt hij, “true” zeg ik terwijl ik naar adem hap. Een brede lach verschijnt op zijn gezicht en hij kijkt me in mijn ogen, langzaam verdwijnt de glimlach van ons gezicht en komt Harry steeds dichterbij met zijn gezicht.
Hij legt zijn hand op mijn wang en strijkt er zachtjes overheen, dan drukt hij zachtjes zijn lippen op de mijne. Voorzichtig antwoord ik en dan voel ik dat hij lichtjes zijn mond opent en zijn tong tegen mijn lippen aantikt. Ik open mijn mond en voel zijn tong naar binnen glippen. De zoen wordt steeds ruwer en ik voel zijn handen onder mijn shirt gaan. Ruw worden we onderbroken door een telefoon die afgaat. Harry verbreekt de kus en kijkt me recht in mijn ogen en glimlacht, dan pakt hij zijn telefoon uit zijn zak en neemt op.

Na een kort gesprek staat zijn gezicht wat minder blij, “we need to go back, they’re pissed”, ik moet lachen “didn’t expect that” zeg ik sarcastisch, hij moet lachen en geeft me een kus op mijn mond, “I like you a lot” zegt hij zachtjes. “Didn’t think I would say this but I think I like you too” zeg ik eerlijk.
Hij pakt mijn hand vast en verstrengeld onze vingers.

Terug op de plek staan Bernadette en haar vriendinnetjes al te wachten en te zoeken naar mijn auto, Harry glipt iets verderop snel uit mijn auto nadat ik hem mijn nummer heb gegeven en rent snel richting de jongens die gelukkig niet hebben gezien waar hij vandaan kwam.
Ik rijd door naar Bernadette en toeter, “Finally!” roepen ze en stappen snel in, “where have you been?” vraagt ze. Ik beslis maar niet te vertellen waar ik was omdat ze echt een grote crush heeft op Harry en ze echt boos gaat worden als ze dit hoort. “Just driving around, it took too long, how was it?”. Ze vertellen me honderduit over de jongens en ik hoor het glimlachend aan.
Als we bijna thuis zijn gaat mijn telefoon, snel neem ik op

“Hi, it’s Harry, couldn’t wait any longer” zegt hij grinnikend
Ik lach “be quick I’m still driving!”
“Can I see you this evening?” vraagt hij meteen
“I call you back, have plans with the girls so got to ask them” antwoord ik
“Oke, I could bring the boys if that’s better” oppert hij nog.
“I think that will help” lach ik en zeg gedag.

“Who was that?” vraagt Bernadette, ik twijfel even, maar ik moet toch echt een beetje eerlijk zijn. “I met a hot guy and he’s asking if we wanna meet up with his friends tonight”. Bernadette kijkt me met grote ogen aan, “you didn’t! Do I know him?” vraagt ze opgewonden. “Uhm kinda” antwoord ik eerlijk, “who is it??” vraagt ze nieuwsgierig. Ik lach, “unlock you’re Phone will you” zeg ik dan, ze kijkt me gek aan, “just do it” zeg ik. Ze had Harry op de achtergrond van haar telefoon staan en ze zou me echt gaan slaan, maar ik moest het haar vertellen. Ze heeft haar telefoon unlocked en ik zie de foto van Harry met zijn mosgroene beanie op, “well there he is” zeg ik simpel, ze begrijpt me nog niet helemaal, “where?”. Ik grinnik nerveus, the picture on your Phone, that’s kind of him..”, dan dringt het tot haar door, no you didn’t! Om my god! You bitch!, How?”. Gelukkig zie ik dat ze niet echt boos is en vertel ik het verhaal.

Reageer (2)

  • SweetDemon

    geweldig snel naar de volgende (nerd)

    1 decennium geleden
  • xJustmexx

    je schrijft echt goed!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen