Foto bij Making Choices - Louis Tomlinson and Niall Horan

Speciaal voor Emolga
I hope you like :)

"Olena, hoe zit het? Ben je bijna klaar? Anders blijf ik thuis hoor!" Sharon's stem laat Olena opkijken van de spiegel. Ze werpt een snelle blik op de klok en merkt dat ze nog maar zeven minuten heeft. Ze doet snel nog wat mascara aan en haast zich dan de trap af.
"Eindelijk! Ik was bijna van plan om terug op de bank te gaan zitten" zegt Sharon zuchtend.

Olena en Sharon zijn best vriendinnen en Olena heeft een vipticket voor One Direction gewonnen. Ze mag de jongens ontmoeten, voor en na het concert, maar ze is al bijna te laat nu.
Sharon is helemaal geen Directioner, maar moet van Olena wel mee naar de concertzaal.

Eens aangekomen aan de concertzaal spurt Olena naar binnen, gevolgd door een minder blije Sharon. Ze toont haar pasje en allebei de meisjes mogen door.
Alle vijf de jongens onthalen hen vriendelijk en af en toe moet Olena moeite doen om niet te gaan gillen van blijdschap.
Olena komt meteen al goed overeen met Louis en Niall en wanneer Sharon een groepshug heeft gekregen vindt ze het plots niet meer zo erg dat ze is mee gekomen.

Er wordt hen gevraagd om naar de zaal te gaan voor het concert en dat doen ze maar al te graag.

De laatste noten van 'Na Na Na' klinken door de gigantische zaal waarna alle fans opnieuw uit hun dak gaan.
Plots rent Niall richting Louis op het podium en fluistert hij iets in zijn oor. Louis begint te glimlachen en allebei kijken ze richting Olena en Sharon, die onbegrijpend de twee jonge mannen aankijken.
Louis strekt zijn hand uit en deze neemt Olena blozend aan. Hij trekt haar het podium op en meteen beginnen de andere fans te gillen. Niall helpt Sharon het podium op en allebei kijken de beste vriendinnen elkaar verwonderd aan.

De eerste noten van 'Story Of My Life worden door de band gespeeld en Harry zet als eerste in:
Written in these walls are the stories that I can't explain,
I leave my heart open but it stays right here empty for days.


Niall loopt samen met Olena wat verder het podium op, samen met Sharon en Louis wanneer Liam verder zingt;


She told me in the morning she don't feel the same about us in her bones,
It seems to me that when I die these words will be written on my stone.


Zayn kijkt de vier vragend aan waarna hij zijn stukje zingt;

And I'll be gone gone tonight
The ground beneath my feet is open wide
The way that I been holdin' on too tight
With nothing in between


Zo blijven ze nog even op het podium staan. Van op sommige plekken komt er wel wat boe-geroep, maar over het algemeen zijn de fans gewoon ongelooflijk gek.

Na het optreden mag Olena nog even backstage gaan. Sharon mocht ook nog, maar ze voelde zich niet zo lekker en vertrok al naar huis.

"Olena? Niet?" Een man in een zwart pak komt naar haar toe en Olena knikt als antwoord.

"De jongens zijn zo klaar. Ze zijn hun aan het omkleden. Zet je hier anders even neer. Je hebt al een heel concert moeten rechtstaan."
Olena glimlacht en gaat dankbaar zitten.
"Serena, breng je deze jonge dame even een cola. Of wil je liever iets anders?"
Olena schud haar hoofd.
"Cola is goed" en een vrouw met pikzwart haar verdwijnt en komt even later terug met een cola.
"Dank je"

Plots word de man opgebeld en moet hij vertrekken. Hij opent even een deur en zegt iets tegen de mensen, die in de kamer zitten waarna hij verder gaat.

Het laatste beetje cola glijdt Olena's keel binnen wanneer de deur een klein stukje opengaat.
"Niall, ik ging gaan!"
"Nee, Lou ik ging gaan! Louis!!"
"Niall, uit de weg! Ik ging gaan!"
Uit de kamer klinken heel wat rare geluiden en ook Liam begint zich nu te moeien tussen de twee.
Olena staat op en duwt de deur een beetje open. Een hilarisch beeld komt tevoorschijn. Louis en Niall hangen letterlijk in elkaars haren. Zayn en Harry liggen over elkaar in de zetel en Liam kijkt wat naar het beeld van Louis en Niall.
"Wie kwam er wat roepen?" Vraagt Olena lachend.
Meteen schieten Louis en Niall recht en kijken ze Olena geschrokken aan.
Allebei schieten ze rechtop en lopen ze richting Olena. Liam grinnikt en zakt naast Zayn in de zetel.

"Ik kwam jou roepen" zegt Niall.
"Nee, ík ging jou roepen" spreekt Louis hem tegen.
"Jongens, ik ben nu toch binnen? Of mort ik terug naar buiten gaan?"
"NEE!" Klinkt het vanuit de zetel.
"Blijf binnen alsjeblieft!"


Meer dan duizend berichtjes, veertig telefoongesprekken en honderd doodsbedreigingen van fans later is Olena op date geweest met Louis én Niall. Wel apart uiteraard, maar nu hebben ze haar voor een toch wel moeilijke vraag gezet. 'wie?'

De date met Louis vond ze echt perfect. Hij was lief en schattig en het was een perfecte avond in een gezellig, niet te druk restaurantje.
Daarna zijn ze nog even door het 'savonds prachtig verlichte Londen gegaan, tot er een hele horde fans kwam aanrennen en Olena liever dood als rijk hadden. Toen ze haar begonnen uit te schelden moest het voor Louis ook niet meer en zijn ze naar huis gegaan.
Eens bij hem thuis kon Olena de tranen niet binnenhouden en is ze beginnen huilen. Al de haat werd haar teveel. Louis heeft haar toen getroost en daar is ze hem nu nog dankbaar voor.
Olena voelt zich goed bij Louis, echt goed zoals beste vrienden, maar daar zal het ook bij blijven. Het zal waarschijnlijk nooit meer dan beste vrienden worden.

De date met Niall ging ook vlekkeloos. Het was geen Nando's of een gezellig restaurantje, het was bij hem thuis. Mega gezellig. Niall had zelf gekookt en Olena was overdondert door zijn kookkunsten. Het is nog een perfecte avond geweest en ja, hier zat het goed. Olena werd met de minuut meer en meer verliefd op de blonde Ier en andersom net hetzelfde.
Toen ze die avond lekker knus tegen elkaar in de zetel een film waren aan het kijken vond Olena de film plots minder interessant en interesseerde ze zich meer in de prachtig gevormde lippen van Niall. Hij had het ook wel gezien en drukte zonder enige aankondiging zijn lippen op de hare. Ja, ze heeft gekozen.

Reageer (2)

  • HorrorxHoran

    FINNALY!!!!!!!! <3

    1 decennium geleden
  • agirlx

    Niiiaaaaalllleeeerrrr! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen