Foto bij Protection 007

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Tomlinsbear

    Haha Louis is zo irritant in dit verhaal, love it

    8 jaar geleden
  • BlueJays

    Shame on me, ik had dit al lang gelezen, maar nog steeds niet gereageerd :$
    Haha, krijg je veel vragen over het verloop van het verhaal dan? Want zo lang je die niet krijgt is het nog niet zo heel nodig om alles precies te weten, toch? Trouwens, als mensen er naar gaan vragen is het soms juist wel leuk om als schrijver te zeggen dat je nog niks gaat verklappen ^^ Dat vind ik altijd wel grappig aan schrijven, jij weet in je hoofd wel een beetje waar het heen gaat en andere mensen kunnen alleen maar raden ^^
    haha, dat heb ik zelf trouwens ook hoor, dat ik altijd heel veel verander aan mijn verhaal tijdens het schrijven en dat ik nog helemaal niet precies weet wat ik er allemaal in ga stoppen.

    Wist je trouwens dat in de eerste versie van DITR, zoals ik die toen in mijn hoofd had, Niall en Jay eigenlijk helemaal nooit officiéél een stelletje zouden worden? Maar tijdens het schrijven besloot ik dat ik dat zielig zou vinden voor Niall, die steeds smoorverliefder begon te worden (en Jay natuurlijk ook, maar die wilde dat niet toegeven), dus toen zijn ze wel officieel vriendje-vriendinnetje geworden en daarom is het verhaal nu ook veel langer dan ik in de eerste instantie ooit had gepland en zijn er een deel 1 en deel 2 gekomen (:
    Ik weet niet of ik dit al eens verteld heb en of mensen die mijn verhaal lezen dat weten, maar het is op zich best een grappig weetje ^^

    Oh, leuk dat die mensen je dan waarschijnlijk nog wel eens terug willen! (:Is dat nou lastig, om echt op baby's te passen? Ik heb zelf eigenlijk nog nooit echt op baby's gepast, het jongste kindje was eerst 3, maar die is nu inmiddels 5, waardoor ik me laatst realiseerde dat ik daar al bijna 2 jaar kom, haha (: Maar het zijn hele lieve kindjes, gelukkig (:
    Haha, dat plaatje daarboven ^^ Louis doet wel echt behoorlijk kleuterig, haha ^^ Ik ga nu denk ik nog even een reactie bij het volgende hoofdstuk droppen (:

    1 decennium geleden
  • Venicegirl

    niet echt kritiek :) ik vindt t nog steeds leuk :p

    haha ja ik ook, idd ik wacht in spanning af... Is goed hoor. Xx

    1 decennium geleden
  • pasta

    okejj het spijt me echt enzo maar..... ik kan gewoon geen kritisch iets bedenken,
    ik vindt het gewoon een te gaaf verhaal en het is gewoon echt gaaf om te lezen
    !!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    geen kritiek, geweldig verhaal :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen