Net nadat ik Michiel vast had ging de deur van darcys kamer open. De dokter en de zuster kwamen eruit terwijl ze er bed van darcy duwde. Ik zag haar liggen en geschrokken hakte ik naar adem. Ze zag lijkbleek, had haar ogen dicht en ademde heel zwak. Ook haar bed was rood van het bloed. Dat verklaarde waarom Michiel zo was geschrokken.

een week later

Een week later zat ik continu aan darcy's bed. Niall was er ook overdag, en soms stuurde ik me naar huis, Zayn kwam af en toe een keer hij zag er zo zielig uit, alles aan em gaf aan dat hij erdoorheen zat. Hij was bleek, deed niks aan zijn haar en liep al een week in de zelfde kleren rond. Michiel was helemaal niet meer geweest en bleef bij de tweeling. Wat ik ook niet zo gek vond nadat hij darcy als laatste wakker had gezien.

Darcy lag al een week in coma, ze had teveel bloed verloren door de wond op haar rug. Ze hadden haar ook geopereerd aan haar rug omdat het bloeden maar niet stopte.

Ik had haar hand vast. Al de hele tijd. Zachtjes streek ik met mijn duim over de huid van haar hand. Ik voelde hoe er een traan over mijn wang stroomde. Zachtjes veegde ik die weg.

'Hee meis, ik mis je, gewoon alles, je was zo positief dat je weer zou kunnen lopen en weer zou kunnen dansen. Ook wou je zo graag met ons mee naar Londen, ik was ook zo blij dat je vertelde dat je mee wou, ook Liam en kaitlynn missen je, kaitlynn maakt elke dag een tekening voor je die niall dan meeneemt en op het prikbord hangt. Met Michiel gaat het niet zo goed, hij is zo geschrokken toen je rug bloedde, sindsdien zegt hij bijna niks meer, hij eet ook niet veel meer, hij heeft elke keer nachtmerries dat je dood gaat en schrikt s'nachts wakker, hij durft ook niet meer langs te komen. Darcy ik wil je niet kwijt, niet weer. Ik hou van je meis'.

Die laatste zin kwam er snikkend uit.

Reageer (1)

  • Harryloverxx

    Aaaww
    Zo sneu...... :'(
    Xx snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen