Ik voelde iets naast mij komen liggen wat verdacht veel op Liam leek. Ik probeerde mijn arm om hem heen te slaan wat tot mijn grote verbazing lukte. Een piepend geluid verliet mijn mond, en met veel moeite lukte het om mijn ogen te openen.

Ik wist precies wat er gebeurt was, ik had alles gehoord wat er hier gezegd werd. Dus ik wist ook precies wat ik had. Een dokter kwam binnen en stuurde iedereen de kamer uit.

'Auw' riep ik uit. De dokter keek op. 'Voel je dit' vroeg hij terwijl hij iets in mijn been drukte. Ik knikte. 'Dokter, zit er iets in mijn ogen ik zie heel wazig' hij liep naar mij toe en scheen met een lichtje in wat tot mijn verbazing totaal niet fel was. 'Waarom is dat lichtje niet meer fel' vroeg ik verbaasd. ' ik ga wat bloed prikken on te kijken of er complicaties zijn, wij hebben wel terwijl je in een coma lag een mri scan gemaakt van jou hersenen en daar is uit gebleken dat er een verandering is in jou zicht en dat je sowieso een bril moet, omdat je zo wazig ziet' zei hij. Verbaasd knikte ik. Ook papa hoorde het want de foyer had hem geroepen. Hij bedankte de dokter terwijl die weer weg ging.

Na een poosje kwamen de andere ook weer binnen en kroop Liam weer naast mij. 'Darcy wat vindt je van mijn tekeningen' vroeg kaitlynn. 'Ik kan ze niet zien' fluisterde ik. 'DARC JE BENT WAKKER' riep iemand die net binnen kwam. Die stem herkende ik uit duizende. 'GEORGE' riep ik terug waarna ik 2 armen om mij heen voelde die mij knuffelden.

'Ik heb je zoo gemist' fluisterde hun in mijn oor.

hoe is het? Eb zitten jullie nog op school vandaag? Ik wel tot 5 uur :( maar weer een nieuw stukje :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen