Yay! 2 abo's dankje <3

Als we boven zijn laat ik Louis los en we gaan op het bed zitten. 'Waarom doet Liam zo, nijdig?' vraag ik aan Louis. 'Waarscheinlijk de stress voor de tour, hoop ik...' antwoord Louis me. Waarom moet het zo gaan? Ik kan er niks aan doen dat k verliefd ben op een jongen die al drie jaar lang mijn beste vriend is. Precies op dat moment komt Liam binnen. 'Jongens, sinds wanneer zijn jullie al een stel?' vraagt Liam zo kalm mogelijk maar ik zie het vuur in zijn ogen. 'Sinds in de lift, maar waarom wil je nou niet dat ik en Louis bij elkaar zijn?' vraag ik. 'OMDAT SOMMIGE DIRECTIONERS HOMOFOBEN ZIJN ZOALS IK, IK HAAT DIE MENSEN OKE EN ER ZIJN GENOEG MENSEN DIE HET MET ME EENS ZIJN!' schreeuwt Liam. Tranen rollen van mijn wangen, waarom zou Liam dit allemaal zeggen? 'Maar de meerderheid van onze directioners zijn toch al.. L..arry shippers, als de rest echt directioners zijn zouden ze ons respecteren!' snik ik. 'Wat als ze dat niet zijn he? Wat ga je dan doen STYLES?!' krijst Liam weer waardoor ik bang ben en me dichterbij Louis trek. 'Waarom de je dit? Je was toch onze vriend?' sist Louis met waterige ogen. 'Was, ja WAS WAS TOMLINSON IK HOEF NIET BEVRIEND TE ZIJN MET EEN HOMO' spuugt Liam uit. Tranen rollen nu ook over Louis' gezicht. Als Liam eindeljk weg is ga ik op het bed liggen en klop op de andere kant dat Louis bij me kan komen. Louis komt voorzichtig naar me toe en ik omhels hem terwijl ik een zielig lachje op mijn gezicht heb. Louis legt zijn hoofd op mijn schouder en laat de tranen langzaam stromen, terwijl ik hetzelfde toe op zijn schouder. 'Lou, zullen we misschien gaan shoppen?' vraag ik als we allebei zijn uitgehuild. Heftig knikt Louis en mijn mondhoeken krullen omhoog. 'Misschien kunnen we een mooi worden? Onze ogen zijn zo rood als wat!' zeg Louis ik grijns, hij is raar, heel raar. In de badkamer is de enige spiegel dus maken we elkaar gewoon schoon met wat watjes en water. 'Zo helemaal mooi' zeg ik tegen Louis waardoor Louis me nadoet. Ik geef hem een speels kusje op zijn neus en een minuutje later huppelen we het hotel uit, waar natuurlijk een paar camera's staan. Ik pak Louis bij zijn zij en hij houd mijn schouder vast. 'Dus een vraag is Larry een nieuw item?' vragen ik weet niet hoeveel mannen die bijna op mij en Louis liggen. Zuchtend lopen we door de pers heen en gaan we naar de stad.

In de stad sleurt Louis me naar verschillende winkels mee waardoor we een aantal dingen passen, in maar 1 kleedhokje de rest is bezet, maar niet dat ik het erg vind. Ik sta me al uit te kleden als Louis met verschillende broeken en T-shirts aan komt. 'Gaan we zoveel passen?' vraag ik, nogal geschrokken als ik de hele stapel zie. 'Ja, nou kleed je uit dan kan je het passen' commandeert Louis me, we hebben wel een family pas hokje want anders is het te klein dus alles wat we leuk vinden hangen we op de hanger aan de rechter kant en alles wat we niet willen aan de linker kant. Als ik alleen nog maar in mijn boxers en sokken sta geeft Louis me een skinny jeans en een simpel t-shirt.

Na een tijdje passen in verschillende winkels heb ik 4 tassen van Marshels, 6 van Macy's en 5 van Jc - Penney's en dat is nog alleen van mij, moet je maar kijken wat Louis allemaal heeft, die jongen is echt verslaaft aan kleding. Daarom ziet hij er altijd zo damn goed uit. Nadat we weer terug zijn bij het hotel hangen we alle kleding netjes op en ploffen op bed, het is zo warm in de kamer, wacht dat komt vast door Louis. En nee niet omdat hij hot is nee, wat hij wel is maar niet daarom omdat Louis aan het douchen is en zijn water altijd te warm staat. 'SHAMPOO IN MIJN OGEN, HAZZA HELP!' schreeuwt Louis als ene klein kind snel ren ik naar de badkamer en daar zie ik Louis met zijn handoek en te springen als een klein ind dat hij shampoo in zijn ogen heeft. 'Oke knipper met je ogen, Lou' zeg ik twijfelend normaal ben ik degene met shampoo in zijn ogen. 'Oke' zegt Louis simpel en hij knippert snel met zijn ogen. 'Spoel het maar met water' zeg ik. 'Doe jij please' smeekt Louis en ik houdt mijn handen onder de kraan als ik Louis ogen spoel.

Na ons kleine shampoo avontuurtje in de badkamer gaan we met ondertussen allebei gerimpelde lichamen in bed liggen. 'Goodnight my dear BooBear' zeg ik liefjes en ik geef een tik op zijn neus. 'Goodnight BabyCakes' zegt Louis voordat we allebei in een diepe slaap vallen.

---

Oke dus ik wil een wedstrijd doen, willen jullie het vriendinnetje zijn van Liam, Niall of Zayn?
Mail me dan deze vragen lijst:

Naam:
Leeftijd:
Wie wil je daten:
Waarom moet ik jou kiezen:

De antwoorden heb ik (als mensen me teminste berichten sturen ) bij een van de volgende 3 hoofdstukken al (hoop ik weer)

Reageer (1)

  • louisandharry

    Was geweldig nog een hoofdstuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen