Een kort hoofdstukje, maar ik zal er vandaag nog eentje plaatsen, beloofd!!

Liam:Mackenzie?
Liam:Mackenzie, waar ben je?
Liam:wat is er aan de hand waarom reageer je niet?
Liam:Mackenzie?
Liam:???

'Wow, stalker much?' glimlachte ik toen ik zag dat ik 35 gemiste berichtjes van Liam had. Liam gaf me een verontschuldigende glimlach terwijl hij me een kop thee gaf. Hij pakte zijn telefoon uit zijn zak en begon te typen.
Liam: Ik heb geen flauw idee waar je vader en zusje zijn. Ik grinnikte.
Liam: Ik had ze niet verteld dat ik achter je aan ging. Ik knikte en besefte toen ineens weer waarom ik weggelopen was en nu zat ik recht tegen over Liam.
'O,' was alles wat ik uit wist te brengen. Ik had me nog nooit zo stom gevoeld. Liam keek me verbaasd aan en ik durfde niet op te kijken van mijn telefoon van schaamte. Hij zette de radio aan waar een fransoos in het frans aan het lullen was. Ik denk dat hij een nieuw nummer aan het aankondigen was, want even later begon een nieuw nummer. Liam verstijfde en zette de radio uit.
'Wat was dat? Het klonk wel oké,' zei ik verbaasd. Terwijl ik de radio weer aan zette. 'Het klink bekend. Weet jij welk nummer het is?' Ik pakte mijn telefoon om soundhound aan te zetten, maar Liam zette de radio weer uit. Hij schudde zijn hoofd en stond op met een strakke uitdrukking op zijn gezicht. 'Liam alles goed?' Hij knikte en liep toen de keuken uit. Ik zette de radio weer zachtjes aan en liet soundhound zoeken welk nummer het was. Het was niet echt iets bijzonders, een of andere band one direction die wel vaag bekend klonk. Ik zette mijn telefoon uit en ging Liam zoeken.

Reageer (4)

  • Dahlias

    OMG DIT IS ZO FACKING ZIELIG VOOR LIAM HE

    1 decennium geleden
  • lovewanted

    AAAAAAAH

    1 decennium geleden
  • LoveStylesx

    Oh
    My..
    Im
    Freaking
    Out

    1 decennium geleden
  • Lexia

    OMG LIAM LIAM LIAM
    Liam

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen