Louis POV c:

Na een lange nacht word ik wakker met nog steeds slaapende Harry aan mijn zij. Ik wil hem niet wakker maken, hij ziet er zo schattig uit! Toch stap ik zo rustig mogelijk uit bed en ik pak mijn telefoon. Snel druk ik het nummer van Eleanor in met de hoop dat het Starbucks kind al wakker is. Nog geen 5 seconde later neemt ze op.

'Hey, Eleanor ik wil iets zeggen' zeg ik twijfelend.
'Oke, laat me raden, je wilt het uitmaken en je wlt zeggen dat je iets hebt met Harry, dat weet ik al dus laten we het voor ons beide makkelijk maken en onze telefoon nummers uit je telefoon te halen, goodbye Louis' zegt ze aan een keer door.

Wel dat is geregeld dan, snel verwijder ik haar nummer van mijn telefoon zodat ik haar niet meer hoef te horen. 'Hey, BooBear' hoor ik een zware stem zeggen. Natuurlijk is het Harry. Ik draai me vlug om en kom toch nog even onder de dekens bij Harry liggen waar ik vervolgens 2 handen over mijn zij voel. Een zwakke glimlach komt op mijn gezicht, ik hou van hem. Ik draai me om zodat ik recht in zijn groene ogen kijk. 'Ik hou van je Haz' fluister ik, ookal is er niemand anders in de kamer ik druk nog snel een kusje op zijn neus en doe dan alsof ik slaap. Harry lijkt er niet in te trappen en duwt me voorzichtig van het bed af waardor zijn lach door de kamer klinkt. Zelf lach ik ook en kreun een beetje omdat het pijn doet. 'Heb ik mijn liefste BoBear pijn gedaan?' vraagt Harry voorzichtig en hij trekt me weer omhoog. 'Ja, hier' zeg ik en ik wijs naar mijn ribbenkast. 'Wel, pech kom aankleden jij lekkerding we hebben zo een interview!' zegt Harry terwijl hij op mijn kont slaat. 'oke oke' mompel ik en ik doe een rode broek aan en een wit t-shirt met onafgemaakte strepen. Ondertussen is Harry in de douche terwijl ik voor de spiegel sta mijn haar te kammen. Net als ik klaar ben komt Harry ook uit de douche, shit de naakt show gemist! Ik giechel om mijn eigen gedachten en doe nog snel een paar zwarte TOMS aan. Na een kwatiertje zijn Harry's krullen weer krullen en heeft hij zich nog snel in een skinny jeans en een zwart t-shirt gewurmt. 'Ready my love?' vraag ik bekakt. 'Well ofcouse I am' beantwoord Harry me en ik spring in zijn armen waarna we samen naar beneden naar de ntbijt tafel lopen. Liam, Niall en Zayn zijn er al. Wat nog het schattigste is is dat Niall ons blij aan kijkt, hij is werkelijk de enige die ik nog echt mag uit die 3. 'Weer laat homo's? We hebben zo een interview dus douw wat brood in je mond dan kunnen we gaan. ' snauwt Liam. Ik trek het me er echter niks van aan en Harry draagt me naar de tafel naast hun. 'Dan kunnen we rustig ontbijten, vind je niet?' zegt hij nog even en ik grinnik, hij geeft gelijk met Liam aan een tafel nu ik uit de kast ben gekomen, I don't think so. Harry haalt 2 doosjes Frosted Flakes en doet er vrolijk wat melk bij eentje geeft hij aan mij en eentje eet hij zelf op. Tijdens het eten word er niet veel gepraat we genieten van elkaars aanwezigheid en houden af en toe elkaars hand vast en glimlachen naar elkaar. Na ons stille ontbijt zien we de rest weglopen dus volgen we ze maar. Eenmaal buiten wacht er een zwarte limo op ons. Ik heb nog nooit in zo'n limo gezeten, hij is zo groot!

Na ongeveer een kwatiertje rijden komen we bij een studio waar het interview gehouden word. De hele weg hiernaartoe heb ik op Harry's schoot gezeten en hebben we elkaar kusjes gegeven, puur om Liam te irriteren en het werkte na ongeveer 3 minuten liep hij naar het einde van de limo en ging 'slapen'.
Wanneer we plaats nemen op de banken, ik natuurlijk naast Harry komt er een vrouw van ongeveer 25 binnen lopen en gaat zitten op de kruk tegenover ons. 'Dus we moeten hier mee beginnen, Larry Stylinson is het echt of allemaal een roddel?' vraagt de vrouw nieuwschierig. 'Larry is echt, ik weet dat het moeilijk te geloven is maar het is echt!' zeg ik. En ik geef Harry een kus. 'Wat schattig!' zegt de vrouw ik glimlach en Harry doet hetzelfde. 'Dat is precies wat ik zei! Ze zijn zo schattig samen!' horen we Niall nog schreeuwen. Ik glimlach automatisch. 'Dus Liam wat vind jij van de relatie?' vraagt de vrouw. 'Veel directioners weten het nog niet, maar ik moet nu wel eerlijk zijn, ik ben een homofoob, ik haat homo's alles wat ze doen is shoppen en goor doen met elkaar.' zegt hij. De vrouw kijkt hem geschrokken aan. 'Dat is wat normale koppels ook doen?' zegt de vrouw, meer als een vraag. 'Ja maar bij 2 jongens of 2 meisjes ik weet niet het ziet er gewoon vies uit.' zegt Liam en hij trekt een naar gezicht terwijl hij vals naar mij kijkt, aangezien ik naast hem zit. 'Oke... volgende vraag' zegt de vrouw en zo gaat het een tijdje door, ookal ben ik er niet echt bij met mijn hoofd, nu verliezen we zeker directioners omdat Liam zei dat hij een homofoob was, waarom moet mijn leven zo moeilijk zijn, ik bedoel zonder alle fans waren we hier niet. Waarom moet Liam eerst ons de schuld geven en zeggen dat we niet van elkaar mogen houden en daarna laat hij zeker een kwart van onze fans vallen omdat hij een homofoob is. Na een lang en saai interview kunnen we eindelijk weer naar het hotel, naar de vrijheid zonder Liam, alleen met mijn HazzaBear. Alleen het gevoel al brengt geluk, ik wou dat Liam die vraag gewoon had genept en zei dat hij ons leuk samen vond, maar nee hoor.



Wat vind je?

Ik heb trouwens het vriendinnetje van Niall al: lirena11 maar in mijn verhaal gaat ze Sarah heten, dus let goed op.

Wie wilt het vriendinnetje van Liam of Zayn zijn, stuur me nu een pb!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen