Foto bij The Holiday Gathering

Het is 25 december 1427, Mary of Winchester keek naar haar echtgenoot en voelde de koets hobbelen op het ongelijke pad naar het kasteel Windsor. Haar ouderlijk huis. Ze hadden lang gereist om erheen tekomen. Mary had uitgekeken om weer thuis te komen. Ze had haar vader en moeder wel op de hoogte gehouden van hoe het was in de Nederlanden maar nu zouden ze hun kleinkind met eigen ogen kunnen zien en ook kunnen zien dat er binnenkort een tweede op deze aardbodem zou zijn. Mary hield van de winter in Engeland, de lang uitgestreken velden die wit kleurden, de bomen die kaal waren en het schaatsen op de plas dichtbij het kasteel Windsor.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • niniwa1

    Dit is echt super, ik beloof dat ik alle hoofdstukken ga lezen! Ik begrijp niet waarom je maar één kudo hebt, dit is echt goed. Historische verhalen vind ik normaalgezien snel saai worden, soms zijn ze zo stug geschreven, wat jammer is, want de middeleeuwen en zo waren prachtige tijden. Mijn lievelings historische boek is Deluxe door Anna Godbersen, die vond ik echt super en ik ben momenteel het tweede deel daarvan aan het lezen. Het is wel al eerder de renaissance dan de middeleeuwen. Jouw story lijkt me ook fantastisch! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen