Foto bij The Cleaner • 11


• The Cleaner

Harry zijn handen gingen gelijk naar Louis zijn shirt om die omhoog te duwen, zijn vingers gleden over de zachte huid van zijn torso. Louis hielp hem door zijn shirt uit te trekken, om vervolgens hetzelfde te doen met die van Harry. De gekrulde jongen hield van zijn gretigheid bij het over zijn hoofd trekken van zijn t-shirt. Harry leunde achterover en rolde zo dat Louis op zijn rug onder hem lag. Hij keek naar Harry met hongerige ogen, duwde zijn heupen omhoog en likte zijn lippen. Harry boog zich voorover om hem weer te kussen, terwijl zijn handen gelijk bezig waren om Louis zijn broek uit te doen, terwijl de laatst genoemde met zijn handen over Harry zijn rug ging,

Zodra hij de knoop en rits van Louis zijn broek had los gemaakt, leunde Harry achterover en trok ze uit, samen met zijn ondergoed. De jongere jongen was toen snel bezig om zijn eigen skinny jeans te verwijderen. Zodat die uit waren, trok Louis ongeduldig aan zijn boxer,popelend om te zien wat eronder zat.

Louis trok Harry naar beneden en draaide zichzelf boven zodat hij op top lag. Harry legde zijn hand op Louis zijn hoofd en ging erdoorheen met zijn hand. Hij observeerde hoe prachtig mooi zijn haren bij zijn ogen paste, wat ervoor zorgde dat Harry controleerde of hij niet hallucineerde. "Je ziet er zo goed uit," zei Harry en haalde zijn hand van Louis zijn hoofd af. "Je moet me eens zien hoe mijn haar eruit ziet als ik net uit bed kom," antwoordde Louis ondeugend.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen