Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • heavens

    Al jou verhalen zijn super , ik heb ieder verhaal met plezier gelezen en spring bijna een gat in de lucht als je naam in mn inbox komt te staan (:

    1 decennium geleden
  • Puellae

    Jippie! Nog een hoofdstuk ^^
    Nu ben ik blij ^^
    het is echt heel hoed geschreven maar stiekem vind ik Cathy nu heel stom doen. Ik bedoel, vroeger was ze echt een super coole rockchick (misschien een ietsiepietsie bitchy, maar stiekem ben ik dat ook) en nu gaat ze onzeker doen!! Natuurlijk snap ik het ook wel weer, want ze houdt heel veel van Zayn en zo, en hij is leuk en knap, maar hij zit wel fucking aan de drugs terwijl ze ook al eerder hier messed up door waren en nu doet ie het weer. En misschien heeft ie wel een goede reden, maar dat kan hij dan ook gewoon vertellen. En dat is niet zo heel gewoon maar het is wel zijn vriendin waar die als het goed is heel veel van houdt dus dan moet hij het wel kunnen vertellen en als hij dat niet doet en naar de drugs grijpt dan heeft hij dat zelf een beetje gedaan.
    Ook is ie wel heel agressief en zo... Het ergste vond ik dat hij de drugs in Harry's tas had gedaan en dan ook nog eens zo lakoniek erover praten!!

    Sorry ik weet niet waarom ik dit helemaal ging analyseren en opschrijven maar daar had ik even zin in haha.
    Nu heb ik ook een lange reactie ^^
    Haha
    Maar in ieder geval een top verhaal! Echt super
    En heel snel verser alstublieft!!
    Xoxo

    1 decennium geleden
  • Amor8

    Ik voel me echt zo'n slechte reageerder als ik met een heel kort verhaaltje aankom XD
    Maar ik vind het eeeecht goed geschreven en ik wil zo graag weten wat ze nu gaat doen.. Dat ik alleen maar kan zeggen: Pleaase snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • JustToBeMe

    Tsss je schrijft zo'n verhaal en dan zeg je dat wij geweldig zijn? (Tuurlijk zijn we dat ook) jij bent meer dan gewldig!!!! Echt serieus ik kan niet stoppen met het lezen van jouw verhalen die in trouwens al vanaf het begin volg!!! Ik heb serieus zoooooo veel te doen voor school (leve het 5de middelbaar) maar als ik zue dat je wat dan ook geschreven hebt, al is het een hoofdstuk of een inforatief hoofdstuk, dan laat ik al mijn werk vallen en ga onmiddelijk lezen! En geloof me dat doe ik maar voor een paar schrijfsters...... Anyway ik wil gewoon zeggen dat ik je helemaal top vind en dat ik verliefd ben op je schrijfstijl en je verhaal! En ik ben zoiezo nietde enige die dit vind!!! I love you!!!! <3

    1 decennium geleden
  • Bolognese

    ZAYN FUCKING MALIK ALS JE HET NOG 1 KEER HET VERPEST HE...DAN SLA IK JE MET MIJN MAGISCHE MY LITTLE PONY ZWAARD...Je bent gewaarschuwd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen