Foto bij Page 21

Maar.. Maar dat kan niet. Dit mag niet! Ze zijn zo beroemd, alle twee verliefd op mij kan gewoon niet!! Hij laat me voorzichtig los en begint te lachen.
'Ik hoop dat het dit keer niet zo erg was.' grijnst hij naar me toe. Even weet ik niks te doen, en te zeggen maar al snel trekt Zayn me naar buiten.
Als we beneden zijn, komen de jongens al snel om ons heen staan.
'Wat is er gebeurd?' vraagt Louis meteen.
'Niks oke?' zeg ik al snel geirriteerd. Voorzichtig kijk ik langs Louis heen, waar Harry een paar meter verderop zit op een kleine bankje met een krant op zijn schoot. Of ie echt leest is maar een vraag.
'Waarom zaten jullie dan zo lang in jullie kamer?' vraagt Louis koppig.
'Mijn kamer.' verbeter ik hem zuchtend. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Harry me aankijkt. Vanzelf kijk ik terug, naja dat gaat altijd zo. Als iemand je aanstaart of aankijkt kijk je automatisch terug. Meteen kijkt hij weg.
Nou wat een stoere jongen. Het blijft raar dat ie zo deed, iemand vermoorden omdat ie wat slechts heeft gedaan is zinloos. Nou eigenlijk zei Zayn dat ook.. Harry kijkt weer terug, kijkt me aan, en loopt dan naar onze richting.
'Zo zo, onze tortelduifjes zijn aangekomen. Lekker klef gedaan? Was het leuk?' vraagt hij met zijn armen over elkaar geslagen. Stiekem straalt hij jaloerzie uit, maar wilt dat niet laten zien
'Het moest wel. Ik ging bijna dood!' zegt Zayn. Hij kijkt bang, maar probeert dat ook te verbergen.
'Ach liet hem nou gewoon! Waren we van hem af mislukte Pakistan!' roep Harry woest. Bijna heel de kamer kijkt Harry aan. Bang kijk ik naar Zayn, bang dat hij gaat huilen. Hij schrok, enorm. Hij rent meteen weg.
'Zayn!' roept Liam en rent vervolgens achter hem aan waar Niall en Louis ook achter aan rennen.
'Ik vond je leuk Harry. Wie had gedacht dat je zo kon zijn.' ik schud mijn hoofd.
'Maar ik heb me weer eens vergist.'
'Ach man! Als je zo'n lief vriendje had gehad gewild, dan had je met die sukkel van de Zayn moeten gaan!' schreeuwt hij. Ik schrik. Dat ik hem gewoon in een avond leuk begon te vinden, wow. Ik zucht nog een keer mijn hoofd, en loop dat weg. Ik wil gewoon alleen zijn. Helemaal alleen. Zo alleen als hoe ik een paar dagen geleden was. Hoe kan iemand je in 2 dagen je dag zwart maken?
'Seher!' hoor ik geroep. Ik stop met lopen, en zie Niall aangerend.
'Zayn is er niet. We kunnen hem nergens vinden.' zegt hij hijgend. Het boeit me niet meer, helemaal niks boeit me nog. Ik loop naar m'n kamer en spring op mijn bed. Tranen rollen weer over mijn wangen. Harry.. Ik dacht echt dat het was tussen ons kon worden, nooit gedacht dat hij zoiets zou doen.. Nooit. Opeens hoor ik anders dan mijn gesnik, een ander gesnik. Ik stop met huilen en luister goed. Het geluid komt van het balkon. Wacht balkon?! Zachtjes sta ik op en loop naar de deur. Ik open de deur tot op een kiertje en kijk er door. Zayn?! Ik sla de deur open en sta recht voor Zayn, een meter of twee van me af
'Blijf op afstand Seher! Als je dichtbij komt laat ik mezelf vallen!' zegt hij snikkend.
'Zayn nee! Doe het niet!' roep ik.
'Waarom niet?' zegt hij hopeloos.
'Omdat je heel veel waard bent! Kijk naar mij en jou, ik heb een rot leven. Mijn ouders zijn er niet voor me, of leven niet eens meer! Jij hebt ze nog! En alsnog, je fans! Je bent veel waard Zayn, heel veel.' zeg ik het laatste zacht.
'Nee! Ik ben niks waard! Er zijn duizenden haters! Heb je ooit de reacties van hun gelezen?! Ze haten me gewoon echt! Ze hebben me niet eens ooit gezien, maar ze vinden me niks! Ze haten me zo erg! Ze zeggen zoveel, over mijn nationaliteit, over mijn uiterlijk, over de band, over mijn geloof. Altijd probeer ik die haat niet te lezen maar weet je hoe moeilijk dat is?! Overal vandaan komt minstends één haat berichtje op me af! Ze geloven me ook nooit! Ze denken dat ik vreemd ga, puur omdat ze het uit willen maken met mijn vriendin! Ik ben er gewoon moe van, ik wil het niet meer meemaken. Ik ga er altijd stuk van, bericht voor bericht!' roept hij met duizenden gevoelens in elke zin maar een ding als hoofdonderwerp: Hij geeft op.
Wow dat hij zoiets meemaakte had ik dus niet zo erg voelen aankomen..



Hiii guuuyyss
sorry, de week is over.. Maar een dimg: ik heb dus een soort proefwerk week, 2 zelfs, achterelkaar. Maar het stomme; het is geen proefwerkweek, maar een week met toetsen MET huiswerk:
Maandag engels
dinsdag bio
woensdag so latijn
donderdag so frans
volgende week maandag: wiskunde
dinsdag nederlands so
woensdag latijn
Donderdag toneelstuk frans voor cijfer (so)
de dingen zonder so erbij is een proefwerk..
Dus heeeeeel erg sorry als ik niet zo veel kan activeren, dus ik hoop dat ik wel om de paar dagen tenminste wat kan sturen..
wat vinden jullie van Zayn's actie?

Reageer (3)

  • LynnieTomlinson

    NEEEEEEE ZAYN NIET DOOEEENNN! JE BREEKT MILJOENEN HARTEN! (huil)(huil)(huil):(:(:( snel verder xx
    wij geven om je zayn! ook Niall Harry Liam en Louis x

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Omg.

    Zaynie, wij zijn er voor je.
    Netzoals de jongens en Seher. Ook Harry geeft om je.

    Snel weer verder...xx

    1 decennium geleden
  • Aesthetically

    olmgomgogfadsdfghjhdxsdfghjm

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen