Mackenzie

Met een fototoestel om mijn nek hangend en een dienblad met thee en koekjes in mijn handen liep ik de tuin in. Liam keek op van de struik die hij aan het bij knippen was.
'Thee?' Hij glimlachte naar me en legde de heggenschaar weg.
'Wel dat ziet er gezellig uit!' Ik keek op en mijn vader en zusje kwamen aan lopen. 'Hou Liam niet te lang van zijn werk. Ik betaal hem niet om thee te drinken met mijn dochter.' Hij en Liam wisselde een blik die ik niet helemaal kon pijlen en ik kreeg het idee dat ik een grap miste.
'Waar zijn jullie geweest?' vroeg ik terwijl ik Skyler toestond om de helft van de koekjes uit de koektrommel te pakken.
'Pap, heeft me nog wat dingen in de tuin laten zien,' zei Skyler met haar mond vol. 'Wist je dat ze hier paarden hebben?' Ik schudde mijn hoofd en zette het dienblad op de grond. Liam greep zijn shirt van de heg af en deed hem aan. Ik moest toe geven dat ik dat ergens heel teleurstellend vond. 'Zal ik je anders de paarden laten zien?' Skyler keek me hoopvol aan.
'Sure,' mompelde ik. 'Ik drink alleen eerst wel mijn thee op.'
'Dan zorg ik wel dat de koekjes op gaan!' zei Skyler, maar voordat ze de koektrommel kon pakken had Liam hem al weg gegrist.
'Eh, weet dat mijn pappie je salaris betaald,' zei ze terwijl ze een pruillip op zette. Ik schoot in de lach en Mark draaide met zijn ogen.
'Laat mij hier vooral buiten,' mompelde hij terwijl hij de koektrommel uit Liams handen pakte en die leeg begon te eten terwijl hij met zijn gedachten heel ergens zat.
'Eh, weet dat ik...' begon Skyler.
'Skysky laten we gaan,' zei ik snel voordat we de derde wereld oorlog gingen beginnen over de weinige koekjes die nog over waren.
'Wel als jullie daar lang zijn, moeten jullie misschien wat eten en drinken mee nemen,' zei mijn vader ineens. 'Het is behoorlijk warm en een kwartier lopen.'
'Een kwartier?' vroeg ik. 'Sweet Lord... of the rings.' Liam grinnikte. 'Hoe rijk zijn die mensen wel niet? Hebben ze de hele heuvel gekocht of zo?'
'Niet de hele,' zei mijn vader. 'Alleen deze kant, de andere kant vonden ze te veel schaduw hebben geloof ik.'

Reageer (5)

  • Dahlias

    Haha die laatste zin xD

    1 decennium geleden
  • Lexia

    LIAM PAYNE EN PAARDEB IN 1 STORY X.X
    My Life is complete

    1 decennium geleden
  • Snuf

    Haha de laatste zin hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa!!!

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    omg die laatste zin.... ik rol over de grond man!!! x

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    omg die laatste zin geweldig
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen