Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Dahlias

    Weet geen reactie. Oh jah, toch wel. Ik ben heel boos. Je verhaal is veel te goed. Ik ga je nu een preek geven en uitleggen over waarom.

    1. Ik moet huiswerk maken en leren. Frans, Engels, Nederlands, een beetje Duits, Mens en techniek, nog meer Frans, leren voor biologie, aardrijkskunde, en nog iets en nog iets. Maar ipv dat te doen lees ik dit.

    2. Ik moet de hond uitlaten. Maar het verhaal is te leuk en daarom doe ik dat maar niet en wacht tot mijn ouders het doen.

    3. Ik besteed veel te veel tijd aan het reageren en alles.ik kan ook gewoon lezen zonder te reageren, maar dit is te leuk ;)

    4. Ik moet nog verderwerken aan m'n eigen story, maar ik heb totaal geen inspiratie en alles waardoor ik nu dus al die mensjes (zeven) moet laten wachten.

    5. De konijnen hebben nog voer nodig want dat ben ik vanochtend vergeten maar het is bijna donker en dan kan dat niet meer.

    6. Dat was het. Stop met zo goed te schrijven, want je houdt veel teveel mensen van hun belangrijke werk af.

    7. Nee grapje, dit is veel te leuk en niemand vindt het erg ;)

    1 decennium geleden
  • GoldenPippa

    Tum tum tum tuuuuuuummmm
    Snel verder?
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen