Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (41)

  • Reinlicious

    Was team harry, nu team Dean hahaha.. IloveDean! Al had ik hem wel wat anders voorgesteld (flower)

    1 decennium geleden
  • Lufs

    Ik moet je al een hele tijd van me zelf een paar dingen zeggen... Hier komt mijn "preek" : (het is een goede hoor (flower) )

    Ik hou ontzettend veel van jou verhalen... Ik heb het verhaal met Louis helemaal uit gelezen in een paar dagen. Je schrijft geweldig! Mijn gehele humeur hing van jou verhaal af... :$ . Soms was dat onhandig want als ik bij Juul moest stoppen in een ruzie of zo was ik heel erg chaggie en wist mijn zus geen raad meer met mij... :$ Ik heb het haar maar uitgelegd en toen moest ze heel hard lachen. (lol) ik ging helemaal op en leefde mee met Juul... Toen Hazz in het ziekenhuis lag bijv. toen lag ik in tranen voor mijn laptop... (typing) Eigenlijk moest ik steeds lachen om mezelf hoe erg ik op ging in je verhaal xD ... En nu krijg je het weer voor elkaar (Y) Echt waar. Diep respect voor Jasmine en Dean. Van af het begin al vind ik Dean sooooo cute! Ik zal nooit jou stories vergeten. Echt ik moet je iets zeggen...

    JE SCHRIJFT ECHT SUPER GOED!!!!!!! Iedereen houdt van jouw verhalen. (H)(H)(H)(H) Als je jouw verhaal leest zit je eraan vast tot je het uit hebt :)

    Luf you!!!!!! -xxx- Fem

    1 decennium geleden
  • xWildRose

    Ik ga ook de 24e en zit in vak 126 :D

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    *stapt definitief over naar #teamDEAN want Harry is is stom ok doei snel verder en nee ik ga niet naar het concert*

    1 decennium geleden
  • xxIKHEETANNE

    ik ga ook de 24e en zit in vak 128 (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen