Foto bij 8. on the road (2)

Zwaar hijgend hingen ze in het water aan de kant, “Zie je nou wel”
Jethro zwom weg , hij kon niet zo goed tegen zijn verlies , Ryan keek lachend naar zijn trainer die hem een goed keurende blik gaf. De training vloog voorbij dankzij de vele setjes die ze moesten doen , het waren sprint zetjes omdat ze morgen een wedstrijd hadden , en niet zo maar een wedstrijd de kring sprint kampioenschappen .

“Heey maar Ryn. Waarom wachtte je niet op ons ? wat heb je gedaan ?”
“Aah niets man niets, beetje rond gehangen op Het Lynx college met dat nieuwe meisje”
“Aah maar pakte ze jullie er niet uit ? ik bedoel het was niet bepaald pauze”
“Ach man , je kent me , ben de onzichtbare ” ze stonden onder de warme douches van het zwembad , langzaam kwamen ook de kleintjes uit het bed en liepen half rennend half glijdend naar de douches om warm te worden. Ze keken beide naar de hoeveelheid kleintjes en voelde zich zichtbaar heel erg groot.
“En hoe is ze ?” “Wie ?” “Maddy, marloes whatever hoe ze een beetje …-” “We hebben een beetje gepraat geloof ik , we hebben zoals ik al zei duidelijk gehangen daar” “Jij bent echt geen macho” “Ik ben en blijf liever de rustige , dan word er niets van je verwacht ” Jethro die ‘duidelijk’ wel de macho was van hun klas , had het stop woordje ‘duidelijk’ uitgevonden en daarmee was hij de bink “Duidelijk” grijnsde Jethro en liep achter Ryan aan de kleedkamers in waar al meerdere jongens zich omkleedde.
“Fijn weekend” ze groette iedereen en liepen naar buiten de koude wind te gemoed, het waaide nu heftig de prullenbakjes en de kleine voorwerpen vlogen om je oren. “Ga je mee ? de stad in ?” “Nee joh, heb nog wat dingen te doen” “Wat voorn dingen ?”
“Just things ” geheimzinnig liep hij naar zijn vriend toe en wenkte hem om met zijn oor richting zijn mond te komen zodat hij iets kon fluisteren , “Ik loop heel erg achter met economie en geschiedenis ” “Jij bent zo slecht in liegen maat” lachend ging hij weer op een afstandje staan en lachte zo hard dat toeschouwers angstig hun mobieltjes bij de hand deden , misschien was die arme man bezig met stikken ! “Wat ?” nog onzekerder zij hij dit dan hij was voor zijn leugen , hoe kon hij dat nou weten ! “Man jij bent gewoon master van de economie !”
“Dat … is waar ” Ryan stond perplex

Reageer (2)

  • Rxby

    (ll')

    1 decennium geleden
  • KatRaven

    xD hoe vaak kan je duidelijk in een zin zetten duidelijk heel vaak duidelijk xD

    whaha ik dacht eerder dat Ryan in die anders oor zou blazen dat is echt een kut gevoel xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen