Tom POV.

Wanneer ik bij Ria aan kom geef ik haar een zoen en zo blijven we even zoenen, ik voel hoe ze op een gegeven moment d'r hand in mijn broek steekt en ik laat wat kreuntjes horen. Dan belanden we in d'r bed waar we weer heerlijke seks hebben. 'Tomi?' vraagt Ria dan ineens en ik knik. 'Wat is er schat?' vraag ik dan liefjes en Ria kijkt even naar onder. 'Ik wil een kindje met je' zegt ze en mijn ogen worden groot. 'Hoe lang zijn we nu samen, een maand? Ik vind dat we eerst moeten bewijzen dat we over 2 jaar nog samen zijn voordat we aan een kindje beginnen' zeg ik dan. 'Maar Tomi, ik wil het nu' zegt Ria en ik krijg sterk het gevoel dat ze gewoon bang is om me kwijt te raken en dat ze hoopt dat een kind haar en mij bij elkaar houdt. 'Ik heb hier geen zin in Ria' zeg ik dan en ik loop d'r huis uit, ik ga daar pas weer heen wanneer Ria dat kindje gedoe uit d'r hoofd heeft gekregen.

Gustav POV.

Ik vind Melissa echt zo schattig zoals ze hier bij me zit, vrienden mogen elkaar toch ook gewoon schattig vinden? Dan schrikken Melissa en ik ineens op wanneer de deur open gaat en Tom binnen komt gelopen.

Sylvana POV.

Bill en ik waren samen naar boven gegaan, ik vond het wel zielig voor Georg, maar ja, eventjes alleen met Bill zijn maakt vast ook niet uit. Ik kijk even naar Tom en glimlach lichtjes. Hij is zo lief, en dan gaat het mis, ik verlies me in zijn ogen en begin hem dan te kussen.

Reacties?

Reageer (1)

  • Luckey

    is dat laaste een foutje?
    dat ze bill niet kust inplaats van tom?
    anders ben ik nu heel erg verward
    snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen