Kamp Noord en Kamp Zuid kwamen aan op het proefen eiland.
'Welkom expeditieleden dit is de proef der proeven want deze proef bepaalt of je in de samensmelting komt of niet.
Hier ligt een boot en daar ligt een eiland. Dat is het samensmeltingseiland.
In deze boot is plaats voor 9 personen maar aan de tafel op het eiland is plaats voor 8 personen er zal dus 1 persoon naar huis moeten.
Het is aan jullie zelf om te bepalen wanneer je van de boot afgaat.Ga je te vroeg is de kans groot dat je ingehaald word door de boot en ben je dus af.Ga je te laat dan is waarschijnlijk iedereen eerder aan tafel. Dus snappen jullie de proef.
Iedereen zei ja. Nu komt de volgorde omdat kamp Zuid minder mensen heeft moeten zij bepalen wie er vooraan zit en wie daarachter en zovoort.
Kamp Zuid overlegde en kwamen eruit. Kamp Noord moest overleggen wie op plaats 6 t/m 9 moest gaan zitten
De volgorde is.
1: Sanneh
2: Natalie
3: Xia
4: Kira
5: Natalie
6: Arjen
7: Mary
8: Kamil
9: Leryn

Iedereen nam plaats in de boot en Marc telde af 3,2,1 go.
Eerst moesten ze een stukje roeien. Na 60 minuten kwam het eiland steeds dichterbij
Leryn wist dat ze veel moest zwemmen en sprong zonder dat iemand het in de gaten had in het water. Ze zwemde een stuk onder water en kwam voor de boot weer boven water iedereen zag dat ze sprongen tegelijk in het water. Na een 5tal minuten kwam iedereen dichterbij het strand Arjen en Kamil kwamen beiden als eerste aan tafel en zag het verukkelijke eten. Mary kwam aanwaggelen en was verbaasd dat ze derde was. Ze omhelsde Kamil en ging ook zitten.
Xia kwam als vierde en hoopte dat Sanneh ook snel zou volgen en inderdaad Sanneh kwam als 5e met Polina achter hem als 6e. Leryn was helemaal buiten adem maar kwam als 7e over de finish. Het ging tussen twee hartsvriendinnen Natalie en Kira wie zou de finish halen en wie moest helaas naar huis. Natalie had een beter sportlichaam ookal was ze presentratrice en kwam huilend als laatste op het eiland. Zo gauw Kira erook was omhelsde elkaar.

Marc kwam aan met een boot,
" Kira jij moet helaas weg"
" Ik vind het supererg maar ben naar huis gegaan op de juiste manier door een opdracht te verliezen en niet door weggestemd te worden".
Kira nam afscheid pakte de vlag van Oekranie en verliet het eiland.

De overgebleven deelnemers genoten van het overheerlijk eten die ze hadden.
Sparibs, Biefstuk, Patat, Salade en nog veel meer wat ze 3 weken niet hebben kunnen eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen