Foto bij Psycho Sixty

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • PrimaLuce

    Aaaaaahw (ja, nieuwe lezer :3) ik moest gewoon even reageren (had geen zin in de vorige hoofdstukken omdat ik wou verderlezen hehe, je schrijft echt geweldig!)
    WAAROM ZEGT GEEN ENKELE JONGEN DAT TEGEN MIJ D: haha okay hoeft eigenlijk niet :p jongens leveren alleen maar problemen op (behalve 1D ofcourse :3 haha)
    MAAR SERIEUS HOE LIEF VAN HARRY D: ik wil hem nu gewoon knuffelen omdat hij dat tegen Bella zei (toch in je verhaal) asdfghjkl cute <3

    In any case, wat ik ook nog even kwijt wou, ik heb nu al al je hoofdstukken gelezen tot en met hier en je schrijft echt fantastisch! Ik snap dan eigenlijk ook echt niet dat mensen niet even de tijd konden nemen om een reactietje te plaatsen, behalve soms dan één of twee reacties en soms meer maarja... (ja, iknow, ik heb nu ook nog maar de eerste keer van me laten horen hehe, maar dat is alleen maar omdat je al zoveel verder zit in je verhaal en dat ik echt geen inspiratie meer over zou hebben op het einde om een lange reactie te schrijven enzovoort enzovoort, en daarbij volgens mij heb je liever reacties op de stukjes die je nu plaatst haha :p)
    Ik bedoel, een reactie kan héél motiverend werken om verder te schrijven, en als je dan bijna geen/geen krijgt weet ik dat dat niet zo'n tof gevoel is. Maar laat me even duidelijk zijn: je hebt echt een goede schrijfstijl en ik hou van je verhaallijn :3 heel origineel! En vanaf ik bijgelezen ben, kun je erop rekenen dat ik elk hoofdstuk zeker zal reageren!

    Omnom, ik ga verder met lezen :3 I LOVE YOUR STORY <3

    1 decennium geleden
  • Creator

    Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetness in thaa houssee (hoera)

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Omg zo cute

    1 decennium geleden
  • Vanessahoran

    ah soooooooo sweet

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen