Foto bij Forbidden 01 || The New Boys

De leraar wilde hen net een preek geven maar werd onderbroken door geklop op de deur. Hij zei: “Ja, wie is daar?”. De deur gaat open en de directrice komt binnen. En zegt: “Ik heb een mededeling voor jullie. Vanaf vandaag komen er 5 nieuwe jongens bij jullie in de klas. Ik hoop dat jullie ze snel accepteren en zich thuis laten voelen in de groep. Jongens kom maar binnen!”
Dan komen er 5 jongens naar binnen lopen. Neila’s aandacht wordt getrokken door de eerste jongen die binnenkomt. Een jongen met blond haar en fel blauwe ogen. Amy's aandacht word getrokken door een jongen die als laatste binnenkomt. Hij heeft een zwarte kuif en bruine ogen. Dan zegt de directrice: “Dit is Niall Horan” en wijst naar de blonde jongen. “Niall” zucht Neila dromerig en staart hem aan. “Dit is Harry Styles” en wijst naar de jongen naast Niall. “Dit is Louis Tomlinson” en wijst naar de jongen naast Harry. “Dit is Liam Payne” en wijst naar de jongen die naast Louis staat. “En dit is Zayn Malik” en wijst naar de jongen met de zwarte kuif. “Zayn” fluistert ik zachtjes.
“Alle jongens gaan iets over hen zelf vertellen maar eerst wie wil hun daarna rondleiden door de school?” Alle meiden steken hun vinger op maar Amy en Neila zijn niet aan het opletten en steken hun vinger dus niet op. De directrice zegt: “Amy en Neila, zouden jullie dat willen doen?” Zij weten niet waarvoor maar zeggen toch“Ja” en de directrice bedankt ons en loopt weg.
Dan begint hun Engelse leraar weer te praten en vraagt aan de jongens: “Wie wil er als eerste wat over zichzelf vertellen?” Louis zegt: “Ik wil wel als eerste.” Als ze klaar zijn, zijn ze erachter dat Harry 15 is en de rest 16. Louis, Harry, Zayn en Liam uit Engeland komen en Niall uit Ierland. Nadat ze allemaal wat over zichzelf hebben verteld, vraagt de leraar: “Neila en Amy, zouden jullie dan nu met de jongens door de school willen lopen en ze even wat vertellen over hoe het er hier aan toegaat? Ik stop in het klasseboek wel een briefje voor de volgende docent dat jullie wat later komen.”
Zij knikken en pakken onze tas en nemen de jongens mee. Ze laten ze de lokalen, de kantine, het schoolplein, het sportveld en de kluisjes zien. Ze vertellen ze ook over de school en de leraren die ze hebben. Ze zorgen ervoor dat ze het rooster krijgen en nemen ze mee naar de volgende les. Als ze het klaslokaal binnenlopen kijken de populaire meisjes hen pisnijdig aan en zij gaan met zen zevenen aan een tafel zitten omdat er verder geen plek meer was. De jongens waren heel aardig en vroegen Amy en Neila of ze hen konden helpen met het huiswerk.
Zij zeiden dat het goed was en vroegen bij wie. De jongens overlegden en zeiden: “Bij Louis, is dat goed?” Zij zeiden tegelijk: “OK, is goed. Maar is het wel goed dat we gelijk met jullie meegaan want we hebben geen flauw idee waar Louis woont.” “Tuurlijk is dat goed!” zegt Liam. Neila: ”OK, dan wachten we op jullie voor het schoolplein.”

De bel is gegaan en Neila en Amy wachten op de jongens. Zij lopen naar de fietsenstalling en zij lopen er ook heen. “Waarom pakken jullie je fiets niet?” vraagt Harry. “Wij zijn lopend.” Zegt Amy. Dan vraagt Zayn: “Amy, wil je anders bij mij achterop?” Amy kijkt weg en antwoordt “Ja”. De jongens willen weg fietsen en Neila roept dan: “En ik dan?” Niall fietst terug en klopt op zijn bagagedrager en Neila springt achterop.
Die middag hebben ze elkaar goed leren kennen en worden goeie vrienden. Op school werd het niet makkelijker want de populaire meiden werden ontzettend jaloers en gingen Amy en Neila meer en meer pesten. Zij waren vanbinnen heel erg depri maar probeerden het niet aan de jongens te laten zien en lachten iedere dag door de pijn heen.
’s Avonds huilden ze zichzelf in slaap en probeerden weer moed te verzamelen voor de volgende dag waarin we werden: uitgescholden, onze spullen werden vernielt en in de les werd er van alles naar ons toegegooid. Tijdens gym werden ze altijd als laatst gekozen en expres kregen ze ballen naar hun hoofd gegooid en onderuit gehaald. En de jongens merkten er niks van...

Zoals te lezen valt is het vanuit de derde persoon geschreven, dat zal vanaf nu zo zijn want dan kunnen we makkelijker updaten en zo. Enjoy!!

Reageer (1)

  • NarryForEver

    Vanuit de derde vorm is wel anders dan andere, maar dat is juist positief! Super goed snel verder x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen