Foto bij update over mijn verhaal xd

Mensen die mijn verhaal lezen , ik heb een kleine maar belangrijke update over mijn verhaal. Ik heb na veel nadenken en een stomme week van oude gevoelens besloten om mijn verhaal in te korten. Ik wil nog altijd alle gevoelens van me afschrijven zodat ik op het einde echt zoveel mogelijk verwerkt heb en alles een plaatsje heb kunnen geven. Maar ik heb ook beseft dat alles nu wel al veel beter met me gaat en ik mijn eigen verleden nu ook los laten wil en ga . Daarom dat ik mijn planning van hoofdstukken die ik vorig jaar had gepland (ik ben al bijna een jaar hier aan bezig xO ) ga aanpassen aan hoe ik nu ben . Ik ben gewoon langzaam terug zelfvertrouwen aan het opbouwen en wil voor de eerste keer ook echt terug aan de toekomst denken in de plaats van denken dat alles vanzelf goed komt. I'm back :p ofja ik ben klaar om terug grotere kansen te grijpen :) ik stel jullie nu mss een beetje teleur dat ik veel rapper ga klaar zijn met mijn verhaal dan gepland maar even eerlijk ... Dat is jullie pech en ik ga me er niet over zorgen maken xP maar als goedmakertje krijgen jullie een foto van mij xP normaal zou ik dat nooit doen zo een echte duidelijke foto van mij maar zoveel mensen gaan dit toch niet zien en dan zien jullie de jongen achter het verhaal eens . Groetjes Hans ;)

Reageer (6)

  • ProtonicPanda

    Maar nee, da's totaal niet erg dat je t aanpast! k antwoord een beetje laat, I know... (sorry! >.< ) ben benieuwd naar de toekomst (klinkt raar...) Man, jij bent zoooo veeeel knapper dan de jongens bij mij op school O.O En dat zijn er duizenden, believe me. Mooie foto :) (klinkt ookal raar!)

    1 decennium geleden
  • Lisanneeee

    Het is juist goed van je dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt en het maakt mij echt niet uit dat je je verhaal inkort, ik blijf het toch wel lezen :)

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Het is juist goed dat je je verleden achter je gaat laten (:

    1 decennium geleden
  • LoveStylesx

    Je stelt me niet teleur, ik vind het juist goed dat je je leven herpakt, een verhaal kan goed zijn om gevoelens van je af te schrijven en als het dan beter aan het worden is is het idd handig als je weer doorgaat met je leven! c:
    Je ziet er trouwens echt leuk uit! c:
    Ik hoop dat je toekomst er stralender uit gaat zien dan je verleden! c:
    en ik gebruik elke x dezelfde smiley c: droog.. c:

    1 decennium geleden
  • Unicornity

    Mijn stel je alvast helemaal niet teleur! Ik vind het juist super dat je weer zelfvertouwen opbouwt, mag je echt trots op zijn :D je bent indd een knappe jongen. En een leuke bril trouwens :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen