Foto bij Forbidden 02 || The Start Of All The Problems

2 Weken later gaan ze op kamp naar Ierland. Ze staan op een camping en slapen in stacaravans. De ene kant van het veld slapen de meiden en aan de andere kant de jongens. Zij slapen samen in een stacaravan.

De volgende morgen gaan ze ontbijten maar er is geen plek meer bij de meiden. Dus van de leraar moeten Amy en Neila bij de jongens zitten. En de enige tafel waar nog plek is, is bij Louis, Liam, Harry, Niall en Zayn. “Als jullie iets willen eten moet jullie wel snel zijn anders eet Niall alles op” waarschuwt Liam hen en kijkt richting Niall, die hem onschuldig aan kijkt. Ze hebben een gezellig ontbijt en moeten veel lachen. Bij de tafel naast hen zitten jongens die jaloers zijn op Louis, Liam, Harry, Niall en Zayn omdat ze Amy en Neila stiekem leuk vinden en gooien daarom met kleine steentjes naar hen en maken allemaal opmerkingen net hard genoeg zodat de jongens het kunnen horen.
Als ze klaar zijn met eten moeten ze zich omkleden voor een voetbal toernooi. Er zijn jongens en meisjes teams. Neila en Amy zitten in een team met 3 meiden die hen echt niet mogen. Op een gegeven moment moeten ze tegen Louis, Liam, Harry, Niall en Zayn spelen. Niall is aan de bal en loopt op Neila af, die helemaal geen angst lijkt te kennen, ook al kan ze er niks van. Je kunt zeggen, dat of Niall extreem afgeleid is, of Neila of misschien zelfs wel beide, maar ze krijgen het voor elkaar om tegen elkaar aan te knallen en liggen nog geen tel later met zijn 2en op de grond.
"Oh uh.... sorry" mompelt Niall en kijkt Neila aan, die compleet rood kleurt. Tessa, een ultieme bitch, die Niall wel ziet zitten weet niet hoe snel ze moet reageren en roept dan ook: "Op staan!! We moeten verder" Beide met rode wangen staan ze op en gaan weer door.
Omdat het zo warm is hebben de jongens geen shirt aan en kunnen de meiden zich niet goed concentreren en verliezen dus dik. Maar of ze dat als enig excuus moeten gebruiken...
"Hey Am, waarom ga je niet met hem praten?" vraagt Neila als Amy en zij na de wedstrijd het veld aflopen, wijzend naar Zayn die met zijn andere vrienden staat te praten. "Dacht het niet, nuhu" antwoordt Amy direct. "Zelf weten" lacht Neila en geeft Amy een duw, richting Zayn. Het ziet het vanuit zijn ooghoek gebeuren en vangt haar behendig op. Amy kijkt even verbaasd omhoog en wordt meteen helemaal rood als ze in Zayn's mooie goud bruine ogen staart. Hij zet een verlegen glimlachje op en staart terug.
Ze zeggen niks maar blijven maar naar elkaar staren, na een tijdje roept Thomas, een populaire jongen bij hen uit de klas: "Hey man, laat je haar nog los of hoe zit dat?" "Uh ja, sorry" mompelt Zayn snel die op lijkt te schrikken uit zijn trans en zet Amy weer met beide benen op de grond. Voordat Amy er erg in heeft is hij al weer verdwenen en staart ze een beetje in gedachten voor zich uit.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen