Foto bij O15.


Bill point of view
Geschrokken leek ze niet, het leek alsof ze er op voorbereid was geweest. Rustig was ik bezig geweest in de keuken. toen ik binnen kwam lopen was ze een of andere romantische film aan het kijken, kende hem nog niet. Ik zette de witte zoete wijn en het lekkers neer zoals ze het altijd wilt en kwam naast haar zitten. 'Dankjewel, Bill.' Dankbaar keek ze mij uit en niet veel later was ze weg van de wereld door de film. Niet veel later en plotseling vlogen de tranen over haar wangen heen. 'Wat is er Alice?' Bezorgd keek ik haar aan, ik zette de film op stil en keek haar bezorgd aan. Ik haalde haar tranen weg en kwam wat dichterbij. 'De film.. is zo romantisch!'

Alice point of view
De twee hoofdrolspelers ze pakte elkaars hand, samen sterven was hun droom. De tranen vlogen weer over mijn wang, hij pakte mijn hand en veegde mijn tranen weer weg. Een kus op mijn wang zorgde er voor dat mijn ogen open schoten, hij keek zoals hij vroeger deed. De gevoelens voor hem waren nu wel weg. Ik keek weer even weg en ging af op mijn wijn, mijn hand liet hij niet los. Ik keek hem aan in zijn donker bruine ogen. Ik stond op om te roken en hij ondersteunde mij, niet veel later werd hij gebeld en liep hij naar binnen. Het was Tom, en ook al kon ik niet heel dicht bij komen, hoorde ik het meeste wel. 'Ik wilde haar een kus geven maar kon het niet, niet nu.' Niet veel later stopte hij zijn telefoon weg en kwam hij mijn kant op lopen.

De woorden bleven door mijn hoofd galmen, als hij mij nog steeds leuk vind dan zouden we wel goed kunnen passen. We hebben dezelfde interesses, dezelfde vriendengroep en we kennen elkaar al jaren. Als hij het niet doet, dan doe ik het wel, alleen de vraag is hoe. Hij kwam naast mij zitten en legde zijn hand op mijn knie. 'Wil je binnenkort weer piano spelen, Bill?' Verward schrok hij wakker, hij was er niet echt bij. 'Uhm. Alleen als jij je beter voelt.' Ik knikte. Ik stond op, en hield mij vast aan de deur, het duurde niet lang voor dat hij er stond. Ik kwam steeds dichterbij en mijn lippen raakte die van hem, uit enige verbazing van mijzelf kuste ik hem. Verward keek hij mij aan, hij kuste mij niet terug. 'Ik kan het niet Alice.' Verward strompelde ik richting mijn bed, vannacht zal ik niet slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen