Op de binnenplaats hoor je spreuken afgewisseld door ander geluiden. Harry Potter en Aang voeren een vriendschappelijk gevecht. Terwijl Aang rotsblokken en vlammenzeeën op Harry afstuurd komen er verscheidene spreuken uit het toverstokje van Harry op Aang af. Als ze klaar schudden ze elkaar de hand. Ze kunnen het niet eens worden over wie er nou beter is en besluiten dat ze het op gelijkspel houden voor er gewonden vallen.
'Zullen we samen wat gaan drinken anders.' oppert Hermelien, die op een afstandje staat te kijken. Aang kijkt zijn vrienden aan, die knikken.
'Ja is goed.' Met z'n zessen gaan ze naar de keuken. Toph gaat niet mee, ze heeft besloten eventjes een dutje te gaan doen. Even later zitten ze slurpend achter een milkshake en bespreken ze elkaar vechttechniek.

Ergens in een afgelegen kamer zitten Tokio Hotel en Big Time Rush. Ze hebben besloten samen te werken tegen de nieuwe boyband: de Jonas Brothers en Justin Bieber. Het verdrag krijgt de super orgineel naam, het verbond tegen JB en JB.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen