Foto bij 9.

“Jij bent zo slecht in liegen maat” lachend ging hij weer op een afstandje staan en lachte zo hard dat toeschouwers angstig hun mobieltjes bij de hand deden , misschien was die arme man bezig met stikken ! “Wat ?” nog onzekerder zij hij dit dan hij was voor zijn leugen , hoe kon hij dat nou weten ! “Man jij bent gewoon master van de economie !”
“Dat … is waar ” Ryan stond perplex

Zaterdag 22:00,
Het was zaterdag en Ryan was 16 , al een hele poos , en besloot maar eens uit te gaan. Hij had dat nog nooit gedaan en klampte zich dan ook vast aan zijn vrienden, die het alleen maar grappig vonden. Ryan de roedel leider van zijn groepje , de gene met de beste argumenten en commentaar op uitspraken of gebeurtenissen. Hij was niet de grappigste maar hij kon wel scherp uit de hoek komen waardoor er toch gelachen werd om hem en zijn goede uitspraken , recht uit het hart en echt wat hij dacht.
Hij was niet de oudste ,zijn vrienden ; Mad , Tymen en JT werden dit jaar nog 17 , zij gingen wel regelmatig uit en Ryan had telkens geweigerd . Het was raar dat je als jongen van 16 niet uit ging maar bij Ryan was het gelukkig geen punt hij werd niet gepest want hij had altijd een goed excuus , trainen.
En daar werd hij ook om geroemd , hij deed meerdere sporten en werkte ook nog eens en integendeel tot zijn vrienden haalde hij wel goede cijfers. Maar vandaag ging hij dus uit.
Het eerste cafeetje waar ze indronken heette ; De leeuw. Het was een klein hutje waar 2 grote tafelstonden en een kleine bar. Het deed Ryan denken aan een staf café voor vaders en opa’s maar als dit was wat zijn vrienden deden deed hij het ook .
“Ik bestel wel ! iedereen bier ? “ “Natuurlijk en wat wil jij , Ryan ?” met geamuseerde ogen keken de jongens hun roedel leider aan die meer een klein wolfje was , dat hopeloos zijn moeder zocht. “Doe maar het zelfde” de jongens lachten , terwijl Ryan voorzichtig op een bar kruk ging zitten. Ryan die op tv Harry potter 1 had gekeken met zijn vrienden dacht meteen aan Hagrid en professor Krinkel en hun gesprek. “Het lijkt hier wel erg veel op dat kleine cafeetje van Harry potter 1 is het niet?” de jongens lachten nog harder en gaven hem een schouderklop of een stomp tegen zijn arm. ter bevestiging dat hij grappig was en werd geaccepteerd.
het volgende cafeetje op hun lijst was De bier hier , hier gingen ze hun na hun zeggen , voor de meiden. Dit was al een wat grotere café met een veel langere bar en meerdere stoelen en lounges, ze hadden zelfs een enorme bank met grote, zachte kussens die richting een grote Tv stond. Niemand zat erop. Net toen Ryan aanstalten wou maken om er op te gaan zetten kwamen er grote gigantische mannen met enorme spierballen en strakke shirtjes aan , die bank verschuiven. De mannen draaide zo dat Ryan kon zien wat erop stond ‘Crew’ de shirts waren doorschijnend , daardoor konden de meiden extra goed de spieren zien en de sterke six-packs , en voor de herriemakers was dat een bord met “Pas op, niet aardig” Ryan deinsde daarom ook terug en ging achter zijn vrienden staan. Al snel kwamen er meiden binnen rond hun leeftijd giechelend over wie er ging meedoen met de karaoker “Is dit een Karaoke bar ?” vroeg Ryan op zijn gemak , “Karaoke ? waar heb jij het over man !” het gevoel vloog weg en al snel was hij weer die bange puppy als aan het begin van de rit.

Reageer (2)

  • Rxby

    LoveIt.<3

    1 decennium geleden
  • KatRaven

    :X:X je hebt het verkeerd gezegt xD nooooooooo xD je hebt jezle veradern of tog niet :(:X

    whaha er staat boven een jongen van 6 inplaads van 16 :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen