Niall, Louis, Liam en Zayn zijn hier nu al een tijdje. Ik merk dat ik met hun ook al snel een klik heb en het zou nog maar eens zo kunnen zijn dat ik met hun goede vrienden ga worden.
'We moeten maar eens gaan. Jullie zijn hier pas net totdat wij kwamen en ik denk dat Leah haar rust ook wel nodig heeft.' Harry knikt waarna hij opstaat om ze eruit te laten.
De jongens komen één voor één langs om een knuffel te geven en vertrekken dan. Harry komt weer naast me zitten terwijl ik nog wat te drinken inschenk.
'En wat vind je van m'n maatjes?' vraagt Harry nieuwschierig. 'Ze zijn super! Aan het begin was ik aardig zenuwachtig, maar het duurde niet lang voordat ik me aardig op mijn gemak voelde!' zeg ik trots. En ik maar bang zijn dat ze me niet aardig zouden vinden ofzo..

'Ik ga even douchen, tot zo.' Harry loopt de badkamer in waarna ik niet veel later de douche hoor aangaan en gezang van Harry. Ik check mijn telefoon even en zie dat het al elf uur 's avonds is. Morgen moet ik alweer naar school.. Gelukkig is dat wel allemaal makkelijk geregeld, met school. Anders had ik een groot probleem!
Ik besluit maar even mijn tanden te poetsen in de keuken en daarna mezelf klaar te maken voor bed.
'Harry?' roep ik waarna ik een aantal keer op de deur klop. 'Ja?' Krijg ik niet veel later als antwoord. 'Ik ga slapen.' - 'Oké, weltrusten!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen