Foto bij Voorwoord.

I thought it would never happen in my life. No one makes me feel like this, until he changed it.

Lieve lezers,

Heel lang heb ik hier over na moeten denken. Moet ik dit wel doen? Ja, dit is mijn leven en mijn verhaal, maar nu wordt het ook van jullie. Dit verhaal, is zoals jullie al gezien hebben, waar gebeurd. Ik heb er heel lang over zitten piekeren, want ik wilde het toch kwijt. En toen bedacht ik me dat Quizlet de beste manier is om dat te doen. Ik ga zo'n beetje een deel van mijn leven in dit verhaal zetten. Voor mij is dit een hele grote stap, want ik weet niet wat jullie hiervan gaan vinden.
Misschien gaat het wel heel erg stom klinken, of verkeerd. Maar zo voel ik het anders niet. Het voelt goed. het persoon wat ik deels ga beschrijven is ook echt iemand waar ik veel mee optrek. Alleen ik denk dat het jullie gaat verbazen over op wat voor manier hij met mij omgaat, en hoe dit verhaal tot stand is gekomen.
Ik zit anders in elkaar dan dat ik zelf in de gaten had. Ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Heel vaak voelde ik me eenzaam, alleen. Ik dacht dat niemand om me gaf. Totdat hij in mijn leven kwam. Het veranderde meteen alles. Al sinds dat ik hem ken, voel ik een speciale band. Dat gaan jullie ook lezen.
Maar wat er ook in voor komt, zijn gevoelens. Ik zal vooral mijn gevoelens hierin beschrijven, hoe ik me op dat moment voel. En ik ben trots op wat ik heb bereikt, want ik durf nu zoveel meer dan eerst. Ja, durven. In de realiteit durf ik bijna niks onder ogen te komen. Zowel lichamelijk contact, als gewoon normaal contact.
En dat doet me zeer, om elke keer weer opnieuw iets te moeten doen wat daarmee te maken heeft. Van alles heb ik al geprobeerd: cursussen volgen, gesprekken gehad.. Maar het hielp allemaal niks. Ik moet het allemaal zelf doen, dat weet ik. En dat ga ik ook doen. Tenminste, ik probeer er het beste van te maken. En ik hoop, dat jullie mij gaan begrijpen wanneer dit verhaal zal beginnen en zich zal vorderen.
Er zullen een paar dingen in voor komen, die ik ga beschrijven.
• Sommige van jullie gaan misschien denken dat dit misschien verkeerd is, maar dit is gewoon wat ik voel. Ik kan er niks aan doen, misschien vinden jullie het raar of iets anders, ik weet het niet.
• Zoals ik al zei, er komt eenzaamheid in voor. Vooral in de situaties dat ik alleen ben, en dat ik het niet meer aan kon.
• Het kan best wel hevige hoofdstukken bevatten, maar ook hele lieve stukken. Ik beloof dat het goed zal komen, en dat het een mooi verhaal zal worden.

Dit wilde ik even kwijt. Ik hoop dat jullie hier begrip voor tonen, en dat het zo duidelijk is.

Liefs, Truster aka Eva

Reageer (3)

  • Hyonyeo

    Beautiful. Het is jouw eigen verhaal, dat kan niet fout beoordeelt worden.

    1 decennium geleden
  • Creator

    +abo :)

    1 decennium geleden
  • MyHome

    Mooi, ik ga het zeker volgen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen