'Jij en George he' zei papa ineens toen wehalverwege mijn kamer waren. 'We zijn gewoon vrienden' zei ik. 'Maar je vind hem wel leuk leuk he' zei hij. 'Hij is homo' zei ik. 'Ooo dat wist ik niet, je vindt hem ook niet leuk' vroeg hij.Ik schudde mijn hoofd en probeerde niet te lachen ' hij is gewoon een vriend'. 'Oo' zei hij.

'SUPRISE' werd er geroepen toen we de kamer in kwamen. Verbaasd keek ik de kamer in tot ik de taart zag. 'Taart' riep ik toen ik de taart zag. George begon te lachen terwijl de andere mij verbaasd aan keken. 'Wil je taart' vroeg George lachend. Ik knikte heel overdreven. 'Coole bril trouwens' zei hij erachter aan. 'Weet ik' zei ik terug,' ik wil taart'.

Ik zat weer in mijn bed met een groot stuk taart. Ik wist dat ik aangestaard werd. 'Yes eindelijk iemand die ook van eten houdt' riep niall. Verbaasd keek ik zijn kant op. 'High five' riep ik terug en stak mijn hand op.

Na de taart kreeg ik kadootjes. Het eerste kadootje was van Michiel, ik kreeg een iTunes kaart van 25 euro. Daarna Kreeg ik het kado van kaitlynn, daarvan kreeg ik een trui, van Liam kreeg ik rode dr martens, waar ik heel blij mee was omdat het mijn favo schoenen zijn. Van niall kreeg ik een nandos tegoed bon waarna ik hem verbaasd aan keek omdat ik niet wist wat nandos was. Van papa kreeg ik concert kaartjes + meet en Greet kaartjes voor union j met de naam genoot van George. En van George kreeg ik een hele grote beer met een grote kaart eraan.

Ik vertelde aan George wat er in de gang gebeurd was en samen hadden we de slappe lach. ' hoe zit het tussen jou en maarten' vroeg ik na een tijdje. 'Heel goed, we zijn laatst uiteten geweest wat gezellig was en voor afleiding zorgde' zei hij. Ik gaapte. 'Ben je moe' vroeg George. Eigenwijs schudde ik mijn hoofd. 'Doe je de groeten aan maarten' zei ik toen George op het punt stond te vertrekken. Hij knikte knuffelde me en vertrok toen.

Weer gaapte ik, en dit keer sloot ik ook mijn ogen. Ik voelde hoe de bril van mijn hoofd gehaald werd en opende mijn ogen. Het hoofd einde van mijn bed ging om laag en iemand drukte een kus op mijn voorhoofd. 'Ga maar slapen, het was een vermoeide dag, al helemaal voor jou' zei papa. Ik knikte, sloot mijn ogen en was al snel vertrokken in een diepe slaap.



haai, zouden jullie misschien bij mijn nieuwe verhaal willen kijken??? Hoe is he met jullie??

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen