Ik word wakker als ik de telefoon hoor gaan. Gelukkig heb ik ook een huistelefoon op m'n nachtkastje en ik tast met m'n ogen nog half dicht.
''Hallo met Sephora tomlinson'' neem ik op en ik merk meteen dat het Sissi is.
''Morning Sunshine, lig je nog steeds te maffe''? vraagt ze vrolijk en met één oog kijk ik op m'n wekker. Half 11.
''Het is zaterdag ochtend en ik heb gister tot 11 uur gewerd en daarna nog wat wezen drinken''. Ik rek me uit en haal het slaap uit m'n ogen.
''Met Harry''? ik schrik even van zijn naam.
''Nee, maar ik zag hem wel met een boodschappen tas''.
''Hij is al inkopen aan het doen voor het kerstfeest. Maar heb je zin om langs te komen''? ik sta m'n bed uit en schuif het gordijn een stukje opzij.
''Ja is goed. Hoelaat''? als het licht pijn doet aan m'n ogen, schuif ik het gordijn weer dicht en knip m'n nachtlampje aan.
''Als je er klaar voor bent'' ik hoor Sissi's typische giechel. Ze is weer iets van plan.
''Is goed. Dan kom ik er zo aan'' ik hang op, maak m'n bed op en stap onder de douche.
Als ik klaar ben pak ik een warme trui en joggingbroek uit de kast, ik haal een borstel door m'n haar waardoor de golven van mijn donkerblonde haren beter uitkomen en ik loop met Laika achter me aan naar de keuken. Als ik m'n mobiel hoor, vis ik die uit m'n kontzak en lees het smsje.
Sissi: Neem ook Laika mee, anders is ze zo alleen.
''Heb je zin om mee te gaan''? vraag ik aan Laika en ze kijkt me met gespitste oortjes aan. Ik geef haar een aai over haar kop en zet dan koffie.

Ik steek mijn handen, die in handschoenen gehuld zijn, in m'n zakken terwijl ik Laika nog steeds aan haar lijn heb. Ze huppelt vrolijk door de sneeuw en ik geniet van de frisse wind die tegen m'n gezicht aanblaast.
Als ik bij het appartementencomplex van Sissi aankom bel ik aan en wacht tot de deur open gaat. Laika huppelt voor me uit de trap op.
''Rustig meisje, zo snel kan ik geen trappen lopen'' Laika is gewend om trappen te lopen aangezien ze bang is voor de lift. Eerst moest ik haar steeds optillen maar aangezien ze steeds zwaarder werd moest ze uiteindelijk zelf de trappen aflopen.
Ik loop de galerij op tot ik aan haar deur ben. Ik duw de klink omlaag en stap de gang in. Ik pak een washandje uit m'n zak om Laika's poten af te drogen en laat haar dan los. Ik hoor Sissi's stem op een babytoon Laika begroeten en ik zet m'n snowboots bij de kachel en hang m'n jas op.
''Sephora'' hoor ik haar op onze vriendinnen toon zeggen en ik loop de woonkamer binnen.
''Sissi''! roep ik vrolijk op m'n rare vriendinnen toon maar ik blijf stil staan als ik zie wie er op de bank zit.
Awkwart!

Reageer (3)

  • s1Dlouisljxx

    awwh hahaha awkwart =D

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Ahahahha.

    Indd awkward.

    Snel weer verder..xx

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    HARRY ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen