Foto bij quarante quatre

Girl, I'm ready, if you're ready, now
Ooh, is it ever gonna be?
If you're with it, then I'm with it, now
To accept all responsability
I'd go out of my way
To live by the words that you say
I don't wanna be the same

De rest ging aan me voor bij, opeens brak de hell los opeens wou iedereen van alles van me weten. Fans probeerde het podium op te komen, ik wist niet of ze boos of blij waren. Ik wist wel dat Justin en Paris me mee trokken naar Scooter en dat die ons met de rest naar de auto leiden. Tranen van de schrik rolde over mijn wangen heen. 'Ik had dit nooit moeten doen.' Bleef ik maar mompelen. Oma zat naast me en probeerde me te kalmeren. 'MJ, is het je wel eens op gevallen dat ze zo deden omdat ze van je houden, niet omdat ze boos waren?' Vroeg Scooter. Ik schudden mijn hoofd en ademde haperend in en uit. Mijn mobiel trilde als een gek en met trillende handen haalde ik hem uit mijn zak. 23 gemiste oproepen - 346673 new followers - 6755499 New followers on Instagram - 2234778 nieuwe vrienden verzoeken - 77 Whatsapp berichten. Ik zuchten en duwde mijn mobiel weer terug in mijn zak. 'Goede middag dames en heren, vandaag shocking nieuws over Justin Bieber zijn nieuwe ontdekking, Madison Jackons de verborgen dochter van Michael Jackson... De radio werd meteen uit gedraaid en er ging een zucht door de auto. Blaire keek even achter om en keek me bemoedigend aan. Ik glimlachte zwak naar haar en keek uit het raam, ik probeerde de rest van de blikken zo veel mogelijk te ontwijken.

Ik voelde hoe iemand me optilde en hoorde verschillende stemmen praten, alles was vaag en toen werd het weer zwart voor mijn ogen. Toen ik voor de tweede keer half wakker werd voelde ik hoe iemand me op een zacht bed neer legde. Ik voelde twee zachte lippen op mijn voorhoofd en de genen wou weg lopen. 'Justin.' Mompelde ik. Meteen draaide hij zich terug naar mij om. 'Gaat het ooit wennen?' Vroeg ik, doelend op de fans. 'Nee het went nooit, maar je past je er van zelf op aan.' Hij ging naast me zitten en keek me strak aan. 'Madison, ik weet dat het een beetje een rare vraag is nu..' Hij stopte met praten en ik bleef hem afwachtend aan kijken. 'Madison, If I was your boyfriend, I'd never let you go, I can take you places you ain't never been before, Baby take a chance or you'll never ever know So please Madison be my girlfriend.' Meteen was ik klaar wakker. Droomde ik nou of vroeg meneer Bieber me nou serieus om zijn vriendin te zijn. 'Als je niet wil maakt het niet uit.. Nou eigenlijk wel maar ik snap je keuze en...' 'shut up Bieber.' Mompelde ik en drukte mijn lippen tegen die van hem. 'I like to be your girl.' Fluisterde ik tussen de kus door. Ik voelde hem grijnzen. Tot mijn verbazing duwde hij me naar achteren en keek me recht aan, 'In dat geval, aan komende mevrouw Bieber zou ik u vanavond op date namen?' 'Wat? Heb je al iets geregeld?' 'Nee maar de McDonalds is hier in de buurt.' Zijn ogen kregen een ondeugende glans en ik gaf hem een stomp. 'Sukkel.' 'Ey zo praat je niet tegen je man!' 'Mijn man? Jij bent geen man Bieber, jij bent nog een klein jongetje.' Hij keek me geschokt aan en begon me te kietelen. 'NEEHE JUSTUN... HAHA... STHOP.' Riep ik uit. Hij keek me even bedenkelijk aan en stopte toen maar. 'Oh het is trouwens een dubbel date.' 'Met wie?' 'Shara en Ryan, Jaden en Chloe, Chaz en Paris, Alfredo en Blaie.' 'Oke, dan ga ik nu naar de meiden, ik moet nog zo veel doen en ik moet ze vertellen en...' Ga nu maar. Zei hij lachend en drukte nog een kus op mijn wang.


Weer een stukje, omdat ik het einde van het verhaal weet krijg ik weer heel veel insperatie ^^ morgen weer een hoofdstukjes, en met veel reacties krijgen jullie misschien wel meer hoofdstukken morgen xxx :*

Reageer (5)

  • xEloquence

    Snelverdeeeeeeeeeer!

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    Sneeeeeel verderrrr

    1 decennium geleden
  • Jerauhl

    Snel verder bae <3 love ittt

    1 decennium geleden
  • Lufs

    Cuteeeeeeee snel verder !! (cool)(cool)(cool)

    1 decennium geleden
  • NxG236

    Awwhh :D
    NICE snel verder :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen