Foto bij Hoofdstuk 9

Ik word wakker van wegschurende banden. Moeizaam kom ik overeind en kijk links en rechts van mij, het bed er is iets mis met het bed, het is te leeg! Snel kom ik overeind. ‘Robin!? Robin waar ben je?’ ik kijk op de klok, het is twee uur ’s nachts! Ik sprint naar beneden en sla de laatste treden over. ‘Robin!? Robin!?’ Ik hoor geen antwoord. Ik denk na. Dan schiet er mij iets te binnen. ‘Vuile Klootzak!’ schreeuw ik en loop naar de telefoon en toets het nummer in. ‘Goedenavond Uw spreekt met Christiaan, met wie spreek ik?’
‘Ammehoela Goedenavond! Vuile verrader!’ Ik begin door de telefoon te schreeuwen. ‘Ow jij ook goedenavond Mallisa.’ Zegt hij rustig. Ik snapte niet dat hij zo rustig kon blijven terwijl hij er gloeiend bij is.
‘Wat heb jij gedaan?!’
‘Wat heb ik gedaan?’
‘Waar is Robin?!’
‘Robin? Daar heb ik helemaal niks mee gedaan?’
‘Jawel je hebt hem.. wacht wat zei je?’
‘Dat ik niks met Robin gedaan heb.’
‘Maar.. huh? Waar is hij dan?’
‘Is hij niet bij jou dan?’
‘Waarom dacht je anders dat ik jou bel?’
‘Oke we moeten nu rustig blijven. Ik bel mijn mannen en dan komen we zo snel mogelijk naar jou toe.’ Ik hoor dat Christiaan ophangt en ik drukt op de rode knop. Even later gaat de telefoon af. Langzaam neem ik de telefoon op. ‘Hallo met Mallisa, met wie spreek ik?’
‘Ow goedenavond.’ Hoor ik van de andere kant van de lijn komen. ‘Ik dacht dat wij een deal hadden?’
‘Wie.. Wie bent U?’
‘Dat gaat je niks aan! Het punt is dat jij onze deal hebt laten gaan! Jij zou vandaag om middennacht op de begraafplaats zou zijn? He nou ja daar was je niet he? Nee en nu gaat jou vriend er voor boeten.’ Op de achtergrond hoor ik een stomp en vervolgens een kreun.
‘Vuile Klootzak! Als jullie hem aanraken! Hem ook maar iets doen! Dan gaan jullie er aan!’
‘Zo, zo wat een gepraat heb jij zeg. Ik maak een nieuwe deal met je, vanavond kom jij om middennacht naar het parkje naast de begraafplaats, als jij er niet bent zie je je vriend niet meer terug!’ Een lange toon en daarna een tut, hij heeft opgehangen. Ik hoor de voetstappen en even later gaat de bel. Uit de keuken pak ik een mes en ik schuif langzaam naar de voordeur. Ik open langzaam de deur en zie dat het Christiaan is. Christiaan komt binnen met een heel peloton aan mensen achter hem aan. Mensen in uniform, mensen met allemaal installatie bij hun en als allerlaatste komt Tatoe Boy binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen