Foto bij Storyline + regels

Het verhaal speelt zich af in het kasteel of het dorp erbuiten.

Het verhaal begint met Kerst, wat in het dorp groots gevierd wordt, net zoals in het Corvin Kasteel. De hertog is Ivan Corvin, hier woont hij met zijn vrouw, twee kinderen (zoon en dochter), bastaardzoon en alle mensen in dienst.

De grote rode draad waar ik zelf aan dacht (suggesties mogelijk) om te zorgen dat de dorpelingen in opstand komen. Ivan laat de dorpsbewoners veel belasting betalen en de oudste zonen moeten als ze 20 zijn het leger in, het is ook zo dat de hertog zijn eigen zoon in het kasteel laat verblijven, wat voor nog meer boosheid zorgt naar de hertog toe. Dit zorgt voor veel rumoer in het dorp, gezien ze bang zijn dat ze hun zonen nooit meer zullen terug zien.

Ook in het kasteel is niet alles goed, de hertog heeft recent zijn bastaard zoon laten komen inwonen. De bastaardzoon is bezig zijn vader in te palmen om het wettig te verklaren en zodoende kan hij hertog worden als zijn vader overleed. Maar hoever zal de bastaard gaan zodat hij wettig verklaard wordt?

Er is ook corruptie, de kerk en de ministers proberen zoveel macht te krijgen als ze kunnen door achter de rug om van de koning pakten te sluiten en deals te maken om zo hun hachje te redden of zo macht bij te krijgen.

Bedoeling van deze RPG: Deze RPG kan naast deze simpele verhaallijn wel wat eigen inbreng gebruiken, gezien het mij saai leek dat ik alles al voor kauw... Daarom laat ik jullie heel erg vrij in het verzinnen van allerlei leuke wendingen. Maak een huurmoordenaar, laat sommigen personages samen komen om een complot te bedenken, laat mensen elkaar saboteren en gebruiken etc. Zorg voor een hoop drama en actie, ik laat jullie hier helemaal vrij in (:



Regels
- minimale aantal woorden zijn er niet (want soms heb je gewoon niet veel inspiratie om te schrijven en mag een kleine zin tussendoor ook wel)
- Naam van je personage boven aan je stukje
- Je mag geen personage van iemand anders dood schrijven
- Personage van andere bespelen mag (MAAR zolang de andere speler toestemming geeft, als iets niet goed is aanpassingen)
- Schrijven in de hij/zij-vorm
- Houd het realistisch (Geen Mary/Gary sue's)
- 16+ mag (Geef het aan en houd het "netjes")
- OOC aanduiden met (){}[]
- en belangrijkste regel, heb plezier!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen