Foto bij Sorry!!!

Ik weet dat ik heb beloofd wat meer te gaan schrijven, maar helaas is dat er niet van gekomen. Hoe vrolijk mijn dinsdag ochtend begon omdat ik kaartjes heb kunnen bemachtigen voor Beyonce op 19 maart met drie vriendinnen van me, kreeg ik een uur later te horen dat mijn vader is opgenomen in het ziekenhuis en naast het feit dat ik werk van 9 tot 17, neem ik nu grotendeels ook nog het huishouden op me (boodschappen, schoonmaken, koken, oppassen etcetera.) Ik heb namelijk nog 2 jongere broertjes en mijn moeder is vaak overdag in het ziekenhuis. Zodra ik dan helemaal klaar ben heb ik niet echt "zin" om te schrijven.

Nee, ik ga geen pauze inlassen van weken, een grote kans dat ik gewoon morgen of vrijdag een hoofdstuk ga schrijven, het is meer dat ik niet echt de concentratie kan opbrengen om een hoofdstuk achter elkaar te schrijven. Wellicht dat ik morgen een half hoofdstuk schrijf en het vrijdag afmaak en dan activeer. Ik kan mijn aandacht er namelijk niet echt bij houden en na twee uur ben ik blij een paar zinnen geschreven te hebben.

Ik dacht, ik schrijf dit hoofdstukje even zodat jullie weten waarom ik niet doe wat ik beloofd heb ;) en tjah... ik haat gebroken beloftes. Hopelijk begrijpen jullie dit en zal ik geen abo's verliezen. Zoals ik eerder al zei, deze week hoop ik nog twee hoofdstukken te hebben geschreven en misschien als ik van het weekend wat meer tijd heb, wel meer.

In ieder geval bedankt voor jullie begrip =).

x.x.x

Reageer (4)

  • Mxoxoxo

    Sterkte! & neem je tijd, ik zal nooit abo weghalen bij dit verhaal want het is te goeeed! xx

    1 decennium geleden
  • Peperoni

    Aw baby, ik vind dit echt mooi van je. We love youuu.

    1 decennium geleden
  • Czarina

    veel sterkte!! hij wordt wel beter! x

    1 decennium geleden
  • Mustee

    Veel sterkte met je pa, hij komt er echt weer boven op! Have a little faith (; xox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen