Offline

We zijn een paar maanden later en het is nu eindelijk 2009...ik word dit jaar 19 en ik heb als goede voornemen dat ik dit jaar BillyJoël12 ga ontmoeten! Als dat dit jaar niet gebeurt moet ik echt opzoek naar iemand die mij wel wil ontmoeten. Gapend loop ik naar de badkamer...ik ben net klaar met ontbijten en nu is het tijd om m'n make-up te doen...we gaan vanmiddag namelijk naar m'n opa&oma van mama Brooke. ''Kan ik je kwast lenen?'' vraagt Carly zonder op te kijken van haar toilet tas. ''Ik denk dat mijn kwast nog bij Matt ligt.'' zucht ze en ik geef mijn kwast aan. ''Dankje.'' Matt is een jongen die Carly van de zomer heeft leren kennen en ze zijn nu nog steeds samen. Erg leuk voor haar natuurlijk,maar ik ben nogal jaloers. Ik wil ook met BillyJoël12 kunnen zoenen en knuffelen en bij hem slapen,wetend dat er meer dan alleen slapen in bed gebeurt. Als Carly klaar is wacht ze even op me en samen lopen we naar de huiskamer,daar zitten beide moeders al op ons te wachten.

Een paar uur later

''Tot snel weer!'' Roepen Carly en ik terwijl we onze opa&oma uitzwaaien. ''Zo dat was gezellig.'' zegt mama Belle terwijl we wegrijden en Carly en ik knikken. En verder zitten we eigenlijk zwijgend in de auto. Toen we klein waren had mama Brooke van die magicboards aan de stoelen hangen zodat Carly en ik iets te doen hadden onderweg,en hoewel we niet meer tekenen,hangen ze er nog wel. ''Mag deze auto eingelijk nog wel op de weg rijden?'' vraag ik ineens en mama Brooke knikt. ''Tuurlijk,hij is jonger dan jou pick up.'' Ik knik en kijk dan weer naar buiten. Eigenlijk hadden Carly en ik heel goed apart naar opa&oma kunnen rijedn,maar mama Brooke vond het gezelliger als we met z'n vieren zouden gaan. Het is ook beter vor het milieu en dar heeft ze nauurlijk gelijk in.

Als we thuis komen is het al midden in de nacht,en terwijl ik me omkleed kan ik het niet laten om te kijken of BillyJoël12 onlinne is...maar helaas. Teleurgesteld doe ik mijn rode joggingsbroek aan en ik ga in m'n bed liggen. Hij zal ooit toch wel weer onlinne komen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen