Foto bij ~Twelve~

''Ja en toen''? Sissi schuift steeds meer mijn kant op.
''Toen niks'' antwoord ik.
''Sephora''! roept ze m'n naam uit en ik kan een giechel niet onderdrukken.''Dit is je nieuwe kans om een vriend te krijgen en die grijp je niet''!
''Wie zegt dat hij geïnteresseerd is in mij terwijl er duizenden anderen rondlopen'' Als m'n favoriete kerstlied op komt zet ik de stereo harder.
''Dat is toch duidelijk. Zijn tong sleept hij bijna over de grond en zelfs een blinde ziet nog dat hij je wel ziet zitten''.
''Dan ben ik vast slechtziend want ik zie het niet. En je kan het ook nooit zeker weten tot hij het zegt'' ik neem een hap van het laatste stuk pizza.
''En hij zegt het pas als je het hem vraagt. Maar nu over jou.Je vind hem leuk, niet''? Sissi kijkt me met een grijns aan.
''Niet'' zeg ik vastberaden. Sissi kijkt me nog donkerder aan en ik word er een beetje bang van. ''Misschien'' geef ik toe en ik kijk naar de punten van m'n schoenen die opeens opvallend mooi zijn.
''Zie je''! roept Sissi uit en begint als een schoolmeisje te giechelen.
''Maar dat betekend niet dat het wederzijds is''! roep ik er snel achteraan. Voor mij is het inmiddels ook duidelijk geworden dat Harry een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen, maar mijn gevoel zegt dat ik er niet aan moet beginnen.
''En dat weet je pas als je het aan hem vraagt'' pushed Sissi.
''Als je dat nog één keer zegt duw ik die zak chips in je reet''! roept ik lachend en wijs naar de zak chips die op tafel ligt.
Ik maak er nu nog een grapje van, maar eigenlijk meen ik het. Ik weet dat ze het als beste vriendin het beste met me voor heeft, maar door me te pushen help je me echt niet.

Sorry sorry en sorry dat ik de laatste tijd niet meer geschreven heb en dat dit stukje een beetje slap is, maar ben weer een beetje inspiratie kwijt. Ook was ik erg moe de laatste week.
Ik heb gister ook nog kerstgala gehad en ondanks dat ik bijna languit lag omdat m'n hak in de limo (een roze :D) bleef hangen, was het erg leuk.
En nu eindelijk vakantie!!! Gaan jullie nog iets doen? en met kerst?

Reageer (1)

  • Manonxxx

    Ahaha.
    Super.


    Snel verder..xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen