Foto bij 03

Dit is het liedje dat Jenny heeft gezongen :

http://www.youtube.com/watch?v=FNTFej_Cu90



Ik wil graag horen wat jullie er van vinden x

"Kom op we moeten gaan, ze gaan zo zeggen wie er door zijn" zegt Sam. Jade en ik staan op en gaan Sam achterna. Ik voel me echt ziek. Ik ben een beetje witjes, stel je voor dat ik niet doorga. Mijn hart zal serieus echt breken als ik daar achter kom. We staan vandaag weer in de aula met honderden mensen, sommige huilen nu al. We lopen met z'n allen naar de podium en zien de jury leden serieus voor zich kijken.

Ik slik en ga snel in 1 rij staan met alle andere mensen. We staan in 6 rijen achter elkaar. "We hebben besloten dat we de bootcamp gaan verkorten. Dus in plaats van een paar weg sturen en weer een auditie gaan we nu een auditie doen. De performance van gister en vandaag zijn even belangrijk. Als je door bent ga je naar de judges houses" zegt Simon. Ik kijk hem met grote ogen aan, moeten we vandaag weer performen, ik heb niets geoefend. "Ik kan aan jullie blikken zien dat jullie bezorgd zijn en dat moet ook. Een echte ster moet dit kunnen. Jullie krijgen een uur de tijd om te oefenen. Dit keer gaan we apart audities doen. Meisjes, jongens, groepen en over de 20 jaar" zegt Simon. Ik slik en moedig me zelf aan, ik moet dit kunnen. "Veel geluk" zegt hij en gaat met de andere judges weg.

Iedereen loopt snel weg en pakt zijn iPod. Ik zucht en ga in een hoekje staan met mijn iPod. Ik luister naar het liedje en zing mee. Ik warm mijn stem op en drink veel water. Ik loop nerveus heen en weer."Tijd is om voor de jongens, jullie moeten nu op" zegt dezelfde vrouw als gister. De jongens lopen met de vrouw mee en de rest gaat verder met oefenen. Ik loop naar de man bij wie je de muziek moet geven en geef hem de piano versie. Hij knikt en schrijft mijn naam er op. Ik loop terug nar mijn stoel en wacht tot de meisjes moeten optreden.

We lopen allemaal achter de vrouw aan en gaan net als gisteren op de grond in een kring zitten. "Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, dit is misschien je enige kans om een zangeres te worden" zegt Simon. Thanks Simon, had ik net nodig. "Natalie Port" zegt Simon en zo begint het. Na dat iedereen is geweest word ik al weer als laatst geroepen. "Jennifer Jackson". Ik sta op en loop naar het midden. "Je mag beginnen wanneer je er klaar voor bent" zegt Kelly. Ik knik en adem diep in. Ik hoor de muziek en zing weer vol met emotie. Ik doe niet altijd rustige muziek, maar als ik het doe verlies ik me zelf helemaal in de woorden. Na afloop klapt iedereen en ik loop weer terug naar mijn plaats. "Bedankt iedereen, jullie worden binnen een half uur terug geroepen" zegt Kelly. We knikken en lopen weer terug waar we eerst waren.

Dit keer staan er weer interviewers. "Jennifer" zegt een man en komt snel mijn kant op met een camera man achter hem. "Hoi" zeg ik. Ik ben te nerveus om een gesprek te houden. "Hoe voel je je over je performance? " Ik weet het echt niet, iedereen was goed daar op die stage". "Niet zo bescheiden we weten beiden dat je iedereen kan in maken" zegt hij en tikt met zijn elleboog tegen de mijne aan. Ik kijk hem fronsend aan en lach nep naar hem. "Het is heel vleiend dat je dat denkt, maar dat is zeker niet zo. Heb je Sam en Jade gezien, ze lieten iedereen zien dat ze echte artiesten zijn" zeg ik tegen hem. Hij knikt. " Jullie zijn mijn top 3, maar ik vind jou toch iets beter dan hun" zegt hij. "Heel erg bedankt" zeg ik tegen hem. " Heb je een bijbaantje? Ik knik. "Ik werk bij het bedrijf van mijn vader en zou volgend jaar naar de universiteit gaan". Hij kijkt me verbaasd aan. " Zo snel al? vraagt hij. Ik knik. "Ik heb een klas overgeslagen en dacht het is beter om te studeren op mijn 18 e, maar als ik dit zou kunnen doen dan zou ik graag met dit verder gaan". "Impressive". Ik bedank hem. "Oke dames allemaal terug naar de stage" zegt de vrouw. "Dat is mijn sein, het was fijn om met u te praten". "Insgelijks meisje, je hoeft niet bang te zijn. Ze zouden gek moeten zijn als ze jou niet laten door gaan" zegt hij tegen me. Ik glimlach naar hem en loop snel achter de andere meisjes aan.

"Het was een moeilijke beslissing maar we hebben uiteindelijk 6 meisjes uitgekozen die we mee willen nemen" zegt Kelly. Ik kijk naar beneden en bijt hard op mijn lip. "Sara Jones" zegt Louis. Iedereen klapt en ik ook. "Jolie Sanders" zegt Cheryl. Het meisje springt blij op en bedankt hun. Ik klap ook voor haar. Zo gaat het door tot bij de laatste. "En de laatste is Emily Tommo" zegt Simon. Ik voel de mijn ogen prikken en dat de tranen dreigen neer te vallen. Ik doe snel mijn haar voor mijn gezicht en laat een snik los. "Het spijt ons dames maar dat was het" zegt Kelly met een hese stem. Ik knik en loop snel weg.

Daar komt al snel een interviewer met een camera achter zich aan. "Jennifer Jennifer". Ik stop en kijk naar de grond. "Hoe voel je je Jennifer? vraagt hij. Ik kijk om me heen proberend de tranen tegen te houden. "Heart Broken" zeg ik hem hees en kan het niet vol houden. Ik laat een zachte snik en veeg snel de traan weg. "Sorry maar ik kan dit niet" en loop snel weg naar mijn kamer om mijn spullen te pakken.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen