Happy New Year!!
Ik hoop dat jullie een leuke kerst en jaar wisseling hebben gehad!! Ik in ieder geval wel!!
Arlette

Mackenzie

Het was anders om alleen over de markt te lopen, om de een of andere reden vond ik het minder leuk dan laatst met Liam. Ik kocht voor de bewoner, Harry, melk, koffie en stokbrood en besloot toen ook maar pasta en pastasaus voor hem te kopen. Terwijl ik over de markt liep kocht ik ook nog een aantal lekkere dingen voor thuis, maar al snel was ik het zat. Ik wilde terug naar mijn vaders huis om nog even een duik in het zwembad te nemen voordat Harry aan kwam en ik dat waarschijnlijk niet meer mocht doen. Het was nu eenmaal zijn zwembad. Ik begon terug te lopen het marktje af toen een klein kraampje me opviel. Het stond vol met zeepjes, oliën en parfums. Ik moest hier gewoon een cadeautje kopen voor Marlieke.
Marlieke was dol op cadeautjes, maakt niet uit of ze ze kreeg, ze gaf of ze zag dat iemand een cadeautje kreeg. Iedere vakantie kwam ze terug met souvenirs voor de halve school en voor mij en me zusje bracht ze altijd iets speciaals mee. Vorige vakantie was ze naar China gegaan. Ze had voor mijn zusje allemaal kruiden en recepten mee genomen en voor mij een chinees shirt. Met een tasje met kleine zeepjes en een boodschappen tas vol eten liep ik terug naar mijn vaders huis. Ik moet zeggen dat ik de heuvel af makkelijker vond dan de heuvel op lopen met die tassen.

Het water van het zwembad was heerlijk verkoelend. Het was ondertussen na twaalven en het begon heel erg warm te worden. Ik trok een baantje in het zwembad en besloot dat ik vandaag niet veel meer zou doen dan in het zwembad liggen of in de schaduw liggen. Ik ging kopje onder, maakte en handstand op de bodem en kwam pas weer boven toen ik bijna geen lucht meer had.
'Is het beter in het water of daar buiten?' Ik draaide met een ruk om en keek in de vriendelijke ogen onbekende jongen.
'Beter in het zwembad,' zei ik aarzelend. Hij schopte zijn schoenen uit en ging op de rand zitten met zijn voeten in het water.
'En mag ik weten wat je in mijn zwembad doet?' vroeg hij na een tijdje.
'Zwemmen,' zei ik aarzelend. Hij schoot in de lach. Het was een leuke lach, eentje die heel zijn gezicht op lichtte. 'Mijn vader werkt hier, hij is de tuinman.'
'Mark?' vroeg hij. Ik knikte. 'En jij dacht natuurlijk, ik neem met dit weer nog even een duik voordat de bewoners komen.' Ik knikte.
'Ik dacht dat je morgen pas zou komen,' zei ik bedenkelijk.
'Tja, het regende in Ierland en ook in Engeland dus we zijn alvast gekomen,' zei hij glimlachend.
'We?' vroeg ik verbaasd. 'Ik dacht dat er maar een iemand zou komen.'
'Wel Harry, heeft het door gegeven aan Mark dacht ik,' zei hij.
'Wat is er, Niall?' Een jongen, nou ja hij was eigenlijk een man maar beide mannen hadden iets speels over zich dat hen meer jongens deed lijken, kwam om de hoek lopen en keek verbaasd van Niall naar mij. 'Wat is hier aan de hand?'
'O, dit is Marks dochter,' zei Niall. 'Eh... Marks dochter dit is Harry.' Ik glimlachte.
'Ik heet Mackenzie.'

Reageer (8)

  • Dahlias

    Wanneer ga je verder??

    1 decennium geleden
  • Stangster

    Happy New year (:

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Yaay Niall :D

    1 decennium geleden
  • JoTOMLINSON

    Mijn zus heeft dit verhaal aangeraden en ik ben er GEK op !
    Duuuuuuussssss aboo meer xx

    1 decennium geleden
  • Gonenow

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA C: snel veder :D en jij ook een gelukkig nieuwjaar xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen