Ik kreunde, waarom bonkte mijn hoofd zo? En waar was ik?
'Kijk ze is wakker.' Hoorde ik een stem zeggen. Ik keek op. 'Waar ben ik?' Vroeg ik zachtjes. 'In La Push.' Antwoorde een jongen vrolijk.
'Daar heb ik wel is over gehoord.' Mompelde ik.
En toen kwam het opeens allemaal terug. 'Mijn moeder... Is ze dood?' Iedereen keek me zwijgend aan. 'Wat moet ik dan doen? Ik heb niemand meer, niemand die om me geeft in elk geval.' 'Er zijn altijd wel mensen die om je geven.' Zegt een oude man brommend. 'Ja, maar niet als je geen familie hebt, dat was namelijk mijn pleegmoeder. Mijn echte moeder heb ik niet gekend.' 'Dan kan je toch hier blijven!' Zegt de jongen die eerder al antwoord had gegeven op mijn vraag vrolijk. 'Mijn moeder Sue wil je vast wel adopteren!'
Ik kijk hem verbaasd aan. 'En dat meisje dan?' Zeg ik terwijl ik naar het meisje wijs.
'Die adopteren we gewoon ook!' 'Seth, dat Kan je niet zomaar gewoon doen.' Zegt een nors meisje. 'En wie zegt dat ik dat ook wil?'
Ik zeg niks en kijk naar de ,denk ik, broer en zus die aan het discussiëren zijn.
'Niet de hele wereld draait om jouw Leah!' 'Dat weet ik echt wel maar-' 'Nee niet maar, onderbreekt Seth haar, sinds Sam is geïmprent om Emily doe je anders, je bent niet meer de leuke zus van vroeger die net als ik vaak vrolijk is!' Leah begint zachtjes te trillen net als Seth trouwens. Ik kijk ze angstig aan. 'Seth, Leah! Ga naar buiten en kalmeer!' Ze rennen naar buiten, en die Sam vraagt aan me wie ik ben. 'Ik ben Diede.' 'Hoe kom je hier?'vraagt hij gebiedend. Ik leg hem alles uit, vanaf het begin tot het moment waar ik dacht dat ik een wolf zag. Ik weet niet waarom, maar ik vertrouwde hem.

Seth pov
Leah, waarom wil je niet dat mama ze adopteerd!? Vraag ik Leah na dat we uit ons vel zijn gescheurd. Ik.. ik weet het niet Seth.
Misschien is het wel leuk om 2 zusjes erbij te hebben, kan je meiden dingen meedoen enzo! Daar lijkt Leah al wat vrolijke. Van te worden. Ja! Dat is leuk dan kunnen we elkaars haar doen en- Jaja, Leah! Ik snap het al. Maar dat oudere meisje heeft wel een vreemde huidskleur he? Vraag ik nadenkend aan Leah. Dat klopt.. Alsof ze 1 van ons is, maar iets meer mens. Ja! Dat is het, ik denk dat het echt zo is Leah! Dat kan wel kloppen, maar laten we het nu nog even voor ons zelf houden. Zegt Leah. Goed plan. Stem ik in. Laten we naar mam gaan en het meteen vragen! Zegt Leah vrolijk. Ja, ik denk dat de 2 meisjes echt goed voor haar zullen zijn, denk ik in me zelf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen