Foto bij {8} Train - Jordan Moonshine

Jordan

Die nacht kan ik maar niet in slaap vallen, ik moet steeds denk en aan het roeien in het meer bij district 12, en aan alles dat zich daar afspeelt.
Hoe ik met Lora vaak naar de hotte jongens keek aan de rand van het kleine parkje. Hoe onze vader soms thuis kwam met superveel vissen, hoe ik alle worstelwedstrijden op onze school won. hoe we vaak lekker konden eten, hoe ik naar spotgaaien luisterde in het bos.
Maar nu zit ik opgesloten in de grote kooi op wielen met ongelooflijk lekker eten, om naar een hele televisieshow te worden gestuurd en vervolgens in een woeste arena moet zien te overleven. ik haat gewoon iedereen, ja, iedereen. na een tijdje wakker liggen val ik toch in slaap.
Eindelijk rust. vele uren later wordt ik wakker, en kijk op het uurwerk. Wow, al 10 uur in de voormiddag. vroeger was ik altijd al om 6 uur op om te gaan vissen.
Ik ga naar de grote eetcoupé, en zie Orlando en Haymitch gezellig samen zitten, bezig aan hun ontbijt. ik wordt woedend en krijg de neiging om boos op haymitch te klopen en mijn woede voor het capitool volledig te uiten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen