Foto bij 05

Omg :

http://www.youtube.com/watch?v=MWvQv2-JvSs

E.T :

http://www.youtube.com/watch?v=nI57_W9wV5A


Het verhaal begint bijna;)

Ik, Sam en Jade stappen in de bus. Na een week kennismaken en oefenen zijn we nu op weg naar onze mentor. "Wie willen jullie als mentor ? vraag ik aan Sam en Jade. " Ik wil Kelly of Simon, Kelly was zelf in een groep en zal vast weten hoe ze een groep moet helpen en Simon is Simon. Hij heeft one direction gemaakt en hij weet wat hij doet" zegt Sam. Ik en Jade knikken."Ik ben zenuwachtig" zegt Jade. "Ik ook" zeg ik met een piep stem. Sam lacht. "Kom op meisjes we hebben het liedje zo vaak geoefend dat we het kunnen dromen, een beetje zenuwen hoort er bij". Sam is de zelfverzekerde tussen ons. Gelukkig hebben we haar, zij is degene die ons moed geeft. " Je bedoeld twee liedjes" zeg ik tegen haar. "O ja ja, twee liedjes" zegt ze en maakt een wuif gebaar met haar hand. De bus stopt en we stappen uit met de andere 5 groepen. We pakken onze koffers en kijken om ons heen.

" Waar moeten we nu naartoe? vraagt Jade. "Volg ons" zegt een jongen waarvan de naam volgens mij George is. We lopen ze achterna en stappen in in een boot. We stappen in en we zien gelijk een paar mensen met camera's. " Hoe voelen jullie je? vraagt de eerste man en hij stapt met ons in de boot. "Het is moeilijk te beschrijven, aan de ene kant zijn we enorm blij. We gaan op reis naar weet ik veel waar en we zijn door naar de judges houses, maar aan de andere kant weten we dat dit allemaal kan stoppen morgen. We hebben al een keer gevoeld hoe pijnlijk het is toen ze nee zeiden tegen ons, dat willen we niet nog eens mee maken" zeg ik tegen hem. Hij knikt. "Het was wel een shock, iedereen dacht dat jullie zouden doorgaan" zegt hij. "Dat is vleiend, maar er zijn vele kandidaten die goed zijn. Er is nooit zekerheid met zo een competitie" zegt Jade. "Hoe was vorige week voor jullie dames?" vraagt hij. "Het was geweldig, we hebben elkaar beter leren kennen in het vakantie huisje van Jenny's oom en we hebben ook geoefend natuurlijk" zegt Sam. Hij knikt en gaat weg.

We kijken om ons heen en zien 5 andere groepen oefenen en serieus kijken. Na een half uurtje stopt de boot en stappen uit. " Waar zijn we? vraagt Jade aan ons. Wij halen onze schouders op. "We zijn in Miami" zegt George. Ik kijk hem verbaasd aan. "Miami" zeg ik ongelovig. Hij knikt enthousiast. Sam en Jade kijken hem nog steeds met grote ogen aan. "Oke allemaal jullie moeten mij volgen" zegt een man. We knikken en volgen hem allemaal. We staan voor een zwembad stil en kijken naar een deur voor ons. "En 3 2 1" zegt de man. We zien Kelly naar beneden lopen. Ik, Sam en Jade knuffelen elkaar blij. Iedereen joelt en Kelly lacht. "O stop it you make me feel special" zegt ze lachend. "Oke, dit jaar doe ik de groups. Dat word hard werken jongens. Maar ik geloof dat de winnaar van van dit jaar bij de groups zit" zegt ze. iedereen joelt. "Oke als gast heb ik iemand heel speciaal uitgenodigd. Ze is net een zus voor mij en ik ken haar al een hele lange tijd" zegt ze met een glimlach. "Groups, hier is Beyoncé" zegt ze. Ik voel mijn hart stoppen en kijk met grote ogen naar de mooie vrouw die de trap afloopt. Kelly geeft haar een knuffel. Sam en Jade springen blij op en neer, maar ik sta nog steeds in shock."Aarde aan Jenny" zegt Sam. Ik kijk op naar Sam en ze lacht om mijn gezicht. "Beyoncé staat voor ons, ga je de hele tijd zo staan" zegt Sam. Ik kijk nog steeds met grote ogen naar Beyoncé. "Dit gaat natuurlijk extra moeilijk zijn nu ik hier ben. Ik en Kelly waren samen in een groep een lange tijd. Dus wij kunnen de kleinste foutjes opmerken" zegt Beyoncé. Ik slik. "De eerste act word binnen 5 minuten naar ons toe gestuurd" zegt Kelly.

We lopen naar de woonkamer en zitten op de banken. Alle groepen beginnen gelijk met oefenen en wij gaan in een hoekje staan en nemen het liedje door. "Sparks, het is jullie beurt" zegt een man. We lopen nerveus met hem mee en stoppen voor Kelly en Beyoncé. "Hoe voelen jullie je? vraagt Kelly lief. " Nerveus" zegt Jade. "Maar we zijn er klaar voor" zegt Sam en doet haar armen om ons heen. We pakken de microfonen aan van een man. "Welk liedje gaan jullie eerst zingen? vraagt Beyoncé. "Omg van Usher" zegt Sam blij. Zij had dit liedje gekozen. We hebben het wel een beetje veranderd. "Laat me raden jij hebt het liedje gekozen" zegt Kelly lachend en Sam knikt. "Oke begin wanneer jullie er klaar voor zijn". We knikken en ik adem diep in en uit. De gitaar begint. Sam zingt als eerst en doet het precies op tijd. Ze klinkt geweldig. Dan begint Jade en zingen we allemaal samen. Ik begin met mijn stukje en we eindigen het allemaal. We kijken elkaar aan en willen beginnen met het volgende lied. "Het volgende liedje is E.T van Katy Perry" zeg ik. Ze knikken allebei en Jade begint. Ik zing de hoge noten en ga weer verder met hun. Ik doe mijn solo en dan Sam. We zingen het einde samen maar ik doe het luider zoals afgesproken. "Dank je" zegt Kelly. We knikken en lopen weg.

We gaan weer terug naar de bank en zitten gespannen. "Hoe vonden jullie het gaan? vraagt Olly Murs aan ons. "We vonden het wel goed gaan, of het genoeg was..." zegt Sam. Jade pakt mijn hand vast en knijpt er in. Ik knijp ook lichtjes in haar hand. "Wat we nu kunnen doen is hopen dat we genoeg hebben gedaan" zeg ik en kijk voor me uit. We worden alle 3 naar een kamer gestuurd om te slapen en ieder gaat gelijk zijn bed in.

De volgende dag worden we vroeg wakker en ik voel me gelijk niet lekker. Ieder neemt een douche en praat niet. Iedereen is in gedachte verzonken. We kleden ons snel aan en lopen naar de woonkamer. "Kom op jullie moeten snel ontbijten. Kelly gaat zo bekend maken wie door is en wie niet" zegt een man. We knikken en lopen naar de anderen toe. We zien een tafel vol met lekkere dingen en toch wordt er maar weinig gegeten. Na een half uur worden de eerste paar groepen geroepen. Na 5 minuten zien we een paar meiden huilend weg gaan en ik pak Sam's hand hard vast.

"Sparks" zegt de man. We lopen nerveus achter hem aan en gaan zitten naast Kelly. "Wij hadden jullie in een groep gestopt, omdat we iets zagen in jullie drie. Jullie waren geweldig gister, maar mijn enige probleem is jullie zijn te jong. Moet ik de risico nemen met jullie" zegt Kelly tegen ons. Ik bijt hard op mijn lip en kijk naar beneden. "En toch hebben ik en Beyoncé gister een besluit genomen". We knijpen elkaars handen fijn. "Sorry maar" ik wrijf met mijn handen over mijn gezicht. Niet weer. "Ik moet jullie meenemen naar de live shows" zegt ze. Ik spring op en knuffel haar zo hard ik kan. "Dank je, dank je, dank je" zeg ik in haar oor. Ze lacht en knuffelt ons allemaal terug.

We lopen lachend weg van Kelly. Olly geeft ons allemaal een knuffel. "Dat moet vast geweldig voelen" zegt hij lachend. We knikken en ik veeg snel een traan weg. "Gaat iemand van jullie je familie bellen? vraagt hij. Ik knik en haal mijn telefoon er bij.

Ik bel naar mijn huis telefoon en ik hoor mijn moeders stem. Ik zet hem op luidspreker. "Mam ik ben het" zeg ik. "O wacht liefje heel de familie is er, ik zet hem even op de luidspreker" zegt ze. "En? hoor ik iedereen vragen. "WE ZIJN DOOR" schreeuwen we met zijn drieën. Je hoort veel geluid en geschreeuw. "We zijn zo trots op je" zegt ze. "We gaan hier feest vieren, we kunnen niet wachten tot we je zien" zegt mam. Ik knik en realiseer me dat ze het niet ziet. "Dag lieve schat, ik zie je zo". "Dag" zeg ik. Ik knuffel de twee meiden naast me. "We zijn door" fluister ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen