Foto bij Silent 7

'Goeiemorgen allemaal!' Roept Niall vrolijk om zich heen. 'Morning.' Mompelt Louis triest terug. 'Hey buddy, wat is er mis?' Vraagt Niall en gaat naast Louis op de bank zitten. 'Voordat ik ga, wil je iets eten of iets drinken Niall?'
'Maakt me niet uit wat je maakt, als het maar veel is.'Grapt hij. 'Heb ik al verteld dat we het heel fijn vinden dat we jou hebben, we kunnen echt slecht voor onszelf zorgen.' Ik grinnik nadat Niall dat heeft gezegd en ik loop naar de keuken, ik kijk nog een keer om en zie dat Louis en Niall aan het praten zijn. Het lijkt me heel fijn vrienden met hun te zijn... Ik loop de keuken binnen en maak een paar gebakken eieren op broodjes klaar voor Niall, ook schenk ik wat chocomelk in een mok terwijl ik een liedje zing.

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself
Cause my heart so much misery
I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

'Weetje, dat is eigenlijk best wel heel erg goed.' Hoor ik iemand mompelen. Geschrokken draai ik me om en zie Niall staan. 'Ooh, ik schrik me een ongeluk.' zucht ik. 'Eh sorry? schrik jij zo snel dan?' Ik knik. 'Jammer genoeg wel ja. Ik heb je eten!' Zeg ik en geef hem het bord. '3 broodjes met gebakken eieren en chocomelk?' Vraagt hij verbaasd. Ik kijk hem triest aan. 'Is het niet goed?' Ik heb het verprutst. 'Nee! t is gewoon dat we altijd... eten hebben dat een beetje aangebrand is of ja... gewoon over de datum.' Ik lach verontwaardigd. 'Jullie hadden me echt nodig hier.' Niall lacht zijn aastekelijke lach. 'Ja.' Bevestigd hij nogsteeds lachend, en beetje beschaamd. 'Kan ik jullie bed opmaken?' Vraag ik net als Niall zich omgedraait heeft. 'Ehhh ja! is goed, dankjewel.' Ik knik en draai me om en loop naar de trap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen