Image and video hosting by TinyPic" alt="Foto bij Chapter 1" style="max-width:100%; display:inline;" />

Mam ik ben thuis!!! Schreeuwde ik, geen gehoor zoals altijd. Mijn moeder is vast aan het werk en mijn vader tja die verliet ons. Maarja boeiend . Mijn vader kende ik toch niet. Maar Liam ken ik wel en hij is mijn broer. Liam begint verdacht veel op zijn vader te lijken hij verliet ons zomaar. Nouja zomaar. Hij werd 3de bij x-Factor en heeft nu een tour door Engeland met zijn band. Ik heb de boys zelf nog nooit ontmoet. Nadat hij zijn platencontract had getekend ging hij meteen weer weg. Natuurlijk ben ik trots op mijn broer maar… Nou laten we zeggen dat ik nadat hij beroemd werd alleen maar werd gepest. Haha jouw broer is gay en jouw broer zit toch in one erection? Dat soort opmerkingen kreeg ik de hele dag naar mijn hoofd geslingerd. Je zou iets anders verwachten je zou denken dat ik nadat mijn broer bekend werd ik opeens populair zal zijn. Maar nee op de een of andere manier gingen ze me haten. Mijn moeder zei gewoon dat ze jaloers waren ja zei kan makkelijk praten. Grr ik haat mijn leven. Ik mis mijn vriendin en mijn dorp Wolverhampton, want sinds Liam bekend is mochten wij ook lekker in Londen gaan wonen. Opzich niet zo heel erg als je bedenkt dat ik iedere dag hier een caramel cream frappachino kan halen bij de Starbucks maar dat is dan ook wel het enigste. Ik pak wat sap en loop naar mijn kamer en start mijn computer op.


Na maarliefst 5 minuten wachten kan ik inloggen en klik ik skype aan, even kijken wie er online zijn. *anne* nee, *erica* nee, *liese* wacht ze pst mij wtf heb ik haar op skype? Maar voor ik het kon denken begon ze al:
Liese: heey hoe is het met Liam?
Vita: alsof jou dat uitmaakt.
Liese: uhm ja duh… hij is mijn celeberty crush.
Vita: Liese ik snap je echt niet meer. Eerst waren we best friends vanaf groep 1 en Liam mijn broer is bekend je laat Mij vallen en nu ben je opeens op hem? Waarom doe je dan zo tegen mij.
Liese: uhm…..
Vita: nou?
Liese: ik ben jaloers owke jij woont bij hem in huis en alles.
Vita: das niet waar hij is hier bijna nooit ik mis hem als de tering owke. Maar je kent Liam toch ook lang waarom bleef je dan niet bij me? Dan had je meer kans gehad ook.
Liese: omdat ik weet het niet dan zou iedereen ons of pesten of stalken.
Vita: ja en nu pest en stalk je mij doei Liese!

Snel klik ik dit nare gesprek weg brr. Ik wou net skype afsluiten als ik zie dat ik een berichtje krijg. Toch niet weer van Liese denk ik bij mezelf. Maar nee hoor hij is van Liam. Wacht lees ik dat wel goed van Liam? Ja hij is echt van Liam.

Liam: hey little sis
Vita: hi
Liam: videochat? Bellen? Of gewoon typen?
Vita: Kan videochatten? Omg ja.

Liam nodigt u uit voor een videogesprek
Liam: hey
Vita: hey waar ben je nu?
Liam: Londen
Vita: ow owke. Wacht londen omg wanneer ben je thuis?
Liam: vanavond rond 01:30
Vita: zo laat pas?
Liam: ja ik heb nog een concert.
Vita: ow owke *snik*
Liam: hey little sis. Je moet nu niet gaan huilen he.
Vita: ik huil niet *snik*
Liam: jawel dat doe je wel.
Vita: Niet
Liam: owke weet je wat ik heb nu pauze van ong. 4 uur dan pas hoef ik weer terug te zijn. Ik kom eraan.
Vita: echt?
Liam: ja, zou mam het erg vinden als ik de boys meeneem?
Vita: nee ik denk het niet. Zij wil haar nieuwe zonen ook wel ontmoeten.
Liam: zonen hoezo?
Vita: omdat ik one direction broers noem ging zij zeggen dat het deels haar zonen waren.
Liam: haha owke ik kom eraan.
Vita: owke doei xoxo
Liam: bye bye

Liam heft het bericht afgesloten

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen