Foto bij Quarantanove

Ik geloof ik dat ik gelijk ga krijgen met wat er boven mijn vorige hoofdstukje stond. Ik moet alweer mijn excuses maken omdat het zolang geduurd heeft. Ik ben gewoon onwijs druk voor school. Zit nu in het examenjaar en stress hem meer dan ooit tevoren (soms onterecht, maar ja, het gebeurt toch). Mijn goede voornemen voor 2014 is om meer te gaan schrijven en jullie meer aandacht te geven. Hopelijk komt er na deze nog een hoofdstukje in 2013, maar dat kan ik niet garanderen. Ik wil iedereen die zijn abo/bladwijzer heeft gehouden bedanken want dan moeten jullie wel heel veel geduld hebben gehad.
Xx Leanne

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • NienkexHarry

    Heeeeel veel succes in je examenjaar!!
    Ken je stress gevoel..

    En tuurlijk houd ik m'n abo, want je verhaal en schrijfstijl zijn geweldig!

    1 decennium geleden
  • amores

    Whaaaah ik heb dit verhaal al een tijdje niet meer gelezen dus ik moest weer even inkomen, maar gelijk heb je het al weer voor elkaar; IK WIL MEER!!!! Nu krijg ik ook weer de neiging om zelf te schrijven, omdat ik weet HOE leuk het is. Jammer genoeg zijn er de laatste tijd maar weinig GOEDE twilight verhalen en is er alleen nog maar 1D. Natuuuuuurlijk krijg je van me een welverdiende kudo, whoohoooooooooh!!!

    1 decennium geleden
  • xEloquence

    Ik herken je stress! Ik zit zelf ook in het examenjaar! Het komt allemaal goed! x

    1 decennium geleden
  • xEloquence

    Ohmygodddd net je hele verhaal gelezen! ILOVEIT! DUS SNEL VERDER JAAAAAA
    xx

    1 decennium geleden
  • LOKIxMARVELx

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen