Foto bij OO1 || Harry Styles

Eerste hoofdstukjes zijn altijd slecht. Reacties?

"Gelukkig zijn we bijna aan het eind van onze tour," zei Niall met volle mond. Hij had al voor de derde keer opgeschept. Soms was ik echt jaloers op hem.. Hoe hij gewoon kon eten zonder dik te worden, bijvoorbeeld. Of hoe hij de kinderachtige kon uithangen terwijl wij ons allemaal een beetje volwassen hoorden te gedragen. Hoe hij zo weinig problemen had.. Tenminste, hij zag er altijd behoorlijk zorgeloos uit, alsof hij de hele wereld aankon.
Louis haalde me uit mijn gedachtes met zijn gelach. "Bijna aan het einde? We zijn net op de helft! We moeten nog drie maanden!" Ik grinnikte.
Niall was even stil. "Oh ja."
Ik liet mijn blik even over Louis glijden. God, waarom was hij zo aantrekkelijk? Al maanden had ik een enorme crush op hem. Ik wist al langer dat ik gay was, maar ik had het nooit aan de jongens verteld. Nou ja.. Ik had het wel eens geroepen in een dronken bui, maar als het goed is was iedereen dat al lang vergeten. "Waar denk je aan?"
"Huh?" Betrapt keek ik op, recht in de kristalblauwe ogen van Louis. "Oh.. Niets," loog ik. Even keek hij me doordringend aan, ik vestigde blozend mijn blik weer op mijn eten. Ik zag Liam naar me kijken, maar toen ik hem wilde aankijken ontweek hij mijn blik. Het viel me de laatste tijd op dat hij vaker naar me keek, veel lachte om mijn grappen -die vaak niet grappig waren- en dat hij veel bij mij in de buurt rondhing. Ik zocht er verder niets achter, we waren gewoon goede vrienden.
"Dus.. Dit eten is echt zo lekker!" zei Niall toen om de pijnlijke stilte te verbreken. Er klonken een paar instemmende geluiden en toen was het weer stil. Niall deed nog een poging om een gesprek aan te knopen. "We zouden de fanmails eens moeten gaan lezen."
"Jep."
Louis knikte. "Zullen we dat vanavond anders doen?"
"Maar ik ben moe.." klaagde Zayn.
Niall grinnikte vrolijk. "Shut up, you. Jij bent áltijd moe. Serieus, we zouden een bed moeten meenemen op het podium." Hij was even stil. "Die dag dat Zayn zo moe was dat hij van het podium flikkerde!" Hij begon te lachen en ik deed met hem mee.
Zayn sloeg beschaamd zijn ogen neer en mompelde wat onverstaanbare woorden. "Dat was niet grappig! Ik was écht moe!"
"Dat kwam zeker door je vriendinnetje.." grijnsde ik. Louis' vrolijke schaterlach klonk door het restaurant en ook de andere jongens grinnikten door mijn opmerking.
Zayn stond geïrriteerd op. "Laten we gaan."
Niall greep hem meteen bij zijn arm en trok hem weer naast zich op de stoel. "Nee! Ik wil eerst een toetje!" riep hij uit.
Zayn glimlachte kort. "Oke, omdat jij het bent."
"Yaay!" Niall klapte vrolijk in zijn handen en ik keek Louis grinnikend aan. Hij lachte ook. Even verdronk ik in zijn prachtige ogen, tot hij mijn gedachten onderbrak.
"Je staart."
"Niet!" Ik keek opnieuw blozend naar mijn bord. Betrapt.
Hij grinnikte. "Yes you did."
"Sorry," mompelde ik alleen maar. "Ik zal nooit meer naar je kijken," zei ik er sarcastisch achteraan. Toch keek ik hem weer aan, om zijn reactie te peilen. Hij was er niet echt boos over of zo. Hij leek het eerder allemaal grappig te vinden en keek me geamuseerd aan.

"Laten we gaan, mijn toetje is op," zei Niall ineens. Louis en ik schrokken beiden op en staarden elkaar even verward aan. Hij stond op en trok zijn jas aan, de rest volgde zijn voorbeeld.
Eenmaal buiten trokken we allemaal een beanie of cap over ons hoofd, maar de paparazzi had ons al ontdekt. "Niall! Harry! Liam!" Camera's flitsten overal terwijl wij ons met gebogen hoofden tussen de mensen door wurmden. Toen we bijna bij ons busje waren hield iemand ineens een microfoon en camera voor mijn neus. "Hoe zit het met Kendall Jenner en jou? Hebben jullie nu een relatie?" Ik keek de vrouw aan die alles behalve vriendelijk keek, en ik besloot haar een brutale blik terug te zenden.
"Hazza, kom," zei Louis toen hij zag dat ik stopte. Ik negeerde hem.
"Ik heb een oogje op iemand anders," zei ik kortaf en liep haar voorbij. Het interesseerde me niet dat er nu allerlei roddels de wereld in zouden gaan. Ze zouden toch nooit te weten komen dat die iemand Louis was.

"Wie bedoelde je toen je zei dat je een oogje had op iemand anders?" fluisterde Louis zacht, zodat de rest ons niet zou horen.
Ik zette een fake grijns op en keek hem geamuseerd aan. "Dat wil jij wel weten hè?" No way dat ik het hem ging vertellen.

Reageer (3)

  • Badland

    Leukleukleuk !! Haha luie zayn, vreetzak niall..

    Normaal lees ik nooit larry acgtige verhalen,,

    Maar hiervoor maak in een uitzondering xx

    1 decennium geleden
  • CliffordKitten

    Het klopt dat eerste hoofdstukjes altijd slecht zijn maar deze was juist heel leuk!
    Snel veder? :D

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    Heey het eerste hoofdstuk nu wachten op de 2e :) snel verder! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen