Foto bij 07

"Bedankt, jij was ook geweldig" zeg ik tegen hem en voel mezelf rood worden. "Dank je" zegt hij met een grijns. "Ik ga maar weer, ik zie je nog de volgende keer" zegt hij met een veel belovende blik. Hij loopt weg maar stopt opeens. Hij draait zich om en komt weer mijn kant op. Hij stopt precies voor me en zegt"Ik had het over jouw op de stage". Ik kijk hem met grote ogen aan en dit keer loopt hij echt weg. Ik kijk naar links en zie de andere jongens van One Direction mijn kant op kijken. Ze kijken mij en Harry aan. Ik voel mezelf weer rood worden en draai me om naar de tafel met drank. Wat in vredesnaam was er net gebeurd?

Ik pak een beker cola en loop snel richting Sam en Jade. Ik ga naast hun zitten op een bank en dan pas merk ik dat ze worden geïnterviewd. "Jennifer, Jennifer" zeggen de twee interviewers opeens en ik verslik me. Ik draai me beleefd om en doe mijn hand voor mijn mond. Ik draai me weer na mijn hoestbui hun richting op. "Ja" zeg ik schor. Ze hebben me echt laten schrikken, uit het niets roepen ze mijn naam. Ik zie Jade en Sam lachen. "Waarom rende je op blote voeten weg daarnet? vraagt één van de mannen. "Een vrouw wou me hele hoge hakken aan laten doen en ik wou gewoon ballerina's aan doen, want ik zou gaan performen. Dat zei ik ook tegen haar, maar ze luisterde niet dus rende ik weg met de ballerina's" leg ik hem uit. De andere man komt na mijn antwoord heel dichtbij met zijn microfoon. "Ben jij degene waar Harry Styles het over had? vraagt hij. Ik kijk met grote ogen naar hem. "Dat moet je denk ik aan hem vragen, ik heb geen idee. Maar ik denk het niet" zeg ik het laatste stukje met een oneven stem en ik krab aan mijn nek. Dat doe ik altijd als ik lieg, gelukkig weten hun dat niet. "Dat zal ik zeker doen" zegt hij. Ik knik en kijk snel weg.

Een vrouw komt onze kant op en vraagt ons wat onze kledingstijl is. "Ik hou er van om een jurk aan te doen met sneakers en natuurlijk ook gewoon een spijkerbroek met een T-shirt. Dat is echt iets wat ik bijna altijd doe. Daarnaast kan ik mijn stijl beschrijven als classy, ik hou heel erg veel van classy kleren" zeg ik tegen haar. "Ik hou meer van een spijkerbroek en een T- shirt, maar daarnaast hou ik ook van classy kleren net als Jenny" zegt Sam. "Ik hou van schattige kleren, een jurk, rok enz. Ik ben echt meisjesachtig" zegt Jade. "We hadden daarnet een interview met Harry Styles" zegt de vrouw en ik knik. "Hij vind jullie de beste uit heel de competitie en zegt dat hij honderd procent gaat stemmen op jullie" zegt ze. "Dat is lief van hem, heeft hij dat echt gezegd?" zegt Jade gechoqueerd. De vrouw kijkt teleurgesteld en knikt, het is net als of ze wou dat ik de vraag ging beantwoorden. "Harry had het over iemand met ballerina's, ben jij diegene misschien? vraagt ze nu direct aan mij. "Volgens mij moet je dat vragen aan Harry, maar ik denk het niet hoor" zeg ik lachend en krab weer aan mijn nek. Sam en Jade kijken mij argwanend aan.

We lopen weg van de vrouw en ik wordt geroepen door Kelly. Ik loop haar kant op en ze knuffelt me. "Je was geweldig, jullie allemaal. Ik ben zo trots op jullie. Ik weet bijna honderd procent dat jullie doorgaan morgen" zegt ze blij tegen me. "Dat hoop ik" zeg ik ook blij tegen haar. Simon komt onze kant op. "Je was geweldig Jennifer, ik wist dat je goed was. Maar ik heb je nog niet gehoord in een up beat song. En laat me zeggen het past perfect bij je" zegt hij tegen me en doet zijn hand op mijn schouder. "Bedankt" zeg ik en ik voel mezelf rood worden. Ik word bijna altijd rood als ik gecomplimenteerd word.

"Harry" roept Simon en ik kijk met grote ogen naar Simon. Harry draait zich om en kijkt onze kant op. "Heb je even, ik wil je aan iemand voorstellen" zegt Simon tegen hem. Harry knikt en groet de man tegen wie hij praatte gedag en hij komt onze kant op. Hij kijkt me aan en lacht naar me, waardoor zijn kuiltjes zichtbaar worden. Als hij bij ons staat doet Simon zijn hand op zijn schouder. "Harry ik wil je voorstellen aan Jennifer Jackson" zegt hij tegen Harry. Harry lacht en steekt zijn hand uit. "Wij hebben elkaar al ontmoet, maar voor een tweede keer groeten kan geen kwaad" zegt Harry. Ik geef hem een hand en hij knijpt er lichtjes in. "Kennen jullie mekaar al? vraagt Simon verbaasd. "Ja we hadden een interessante ontmoeting toch Jenny? Ik kijk verbaasd op naar hem en knik. "Ja, inderdaad" zeg ik. Simon kijkt ons beide aan en zegt tegen Kelly. "Ik moet je even spreken over morgen"zegt hij tegen haar en zij knikt. Ze lopen weg waardoor ik achterblijf met Harry.

"Hoe gaat het met je? vraagt Harry. Ik kijk verbaasd op en zeg "Goed, goed en met jou? vraag ik. "Perfect". "Mag- hij wordt gestopt door Louis die hem roept. "Je wordt geroepen door Paul" zegt Louis en dan pas ziet hij mij. "Ooo hallo, ik ben Louis. Je was geweldig daarnet" zegt hij en steekt glimlachend zijn hand uit. Ik pak zijn hand aan en zeg "Ik ben Jennifer, maar iedereen noemt me Jenny. Bedankt jij was ook geweldig" zeg ik tegen hem. Hij knikt en kijkt naar Harry. " Oo oké, je kan ook zo komen" zegt hij tegen Harry. "Dag Jenny" zegt hij. "Dag Louis". "Ik moet gaan, maar we zien elkaar wel weer. Het was leuk je te ontmoeten Jenny" zegt hij tegen me. "Insgelijks" zeg ik tegen hem en hij loopt weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen