Foto bij Hoofdstuk 11

Vol afschuw keek Maroon naar wat er voor haar gebeurde. Ze stopte nog net niet met zingen om in de microfroon te schreeuwen dat hij op moest donderen. ‘... I turn up the heat, ‘cause the drama ain’t important’. Wild van Jessie J, één van de vijf nummers die ze vanavond zou gaan zingen. De andere vier waren: Rock ‘N Roll, Heart Atteack, Moves Like Jagger en The Potential Breakup Song. Eerst was het goed gegaan. De band speelde, zij zong en haar vader stond te kijken. Voor het eerst in een paar jaar had hij echt tijd voor haar. Toen ze, tot twee jaar geleden, nog thuis woonde, was hij veel weg. Hij werkte veel en had daarom bijna geen tijd voor haar. Het was fijn om die aandacht nu weer terug te hebben. ‘Let them al talk-talk, I’mma just ignore it’. Tenminste, dat was voordat Harry en Liam de zaal binnen waren gelopen.
Ze hadden die morgen een intervieuw gehad en straks hadden ze een soundcheck. Maroon had vanmorgen al een keer gezongen en daarna mediatraining gehad. De man, waarvan ze de naam al was vergeten, had er wel twee uur over gedaan om haar duidelijk te maken dat als ze fans tegenkwam, ze moest lachen en met hen op de foto moest gaan. Zij zelf had dit belachelijk gevonden, ze had nog geeneens fans. De man had zich nogal aan haar geergerd, maar ze wist nu wel hoe ze zich moest gedragen als ze over straat ging. ‘Oh, I feel so crazy when you scream my name’.
Sinds Liam en Harry binnen waren gekomen, had haar vader geen aandacht meer voor haar. Hij was met hen in gesprek geraakt en zo te zien bespraken ze een leuk onderwerp. Hij had een glimlach op zijn gezicht, maar het ergste vond ze nog zijn hand die op Harry’s schouder lag.
Harry. Vanaf het begin, drie jaar geleden, had ze al gemerkt dat hij zijn lievelingetje was en dan ook de reden dat ze hem niet mocht. Ze had geen idee waarom, misschien omdat hij de jongste was. Rick was altijd net iets blijer om hem te zien, maakte zich net een beetje meer bezorgd om hem en raakte hem, zoals nu, net iets vaker aan. Het was ook de manier waarop hij naar hem keek. Als de zoon die hij nooit had gehad. ‘B.I.G. Sean don, ok’. Ze slikte even. Ze had altijd al het idee dat hij Harry meer mocht dan haar, dat hij trotser was op Harry dan op haar.
‘Today I woke up feeling like the mayer, spend about an hour looking in the mirror’. Liam en Harry keken op toen ze begon te rappen, wat ervoor zorgde dat haar vader ook weer omkeek. ‘As I should, as much as I’ve been through, it’s a wonder I look this damn good’. Zoals gewoonlijk maakte ze een paar bewegingen met haar hoofd en handen. Haar blik gericht op Harry. Haar ogen knepen lichtjes samen. ‘I probably make it out of any situation that you try to put me into, if I swim with the paranhas guaranteed that I’mma probably have a fish dinner’.
Geirriteerd keek ze naar de hand van haar vader, die maar niet van Harry’s schouder af ging. ‘And I could loose it all tonight, just to show the world I can do it twice, this is my life’. Harry leek het ook helemaal niet erg te vinden. ‘If this is a dream, won’t open my eyes, am I asleep? No I’m alive’. Ze zou hem krijgen. Ze zou hem kapotmaken. Ze zou hem breken. ‘I just can’t believe that this is my life, in my fantasy we’re running wild’.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen